İnanın çocuklar!

Spor 11.02.2017 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İnanın çocuklar!

DARICA GENÇLERBİRLİĞİ LİDER AFYONSPOR KARŞISINDA 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK

  Bazı maçlar vardır yüreğini ortaya koyarak deyim yerindeyse iki kişilik oynanması gereken maçlar…Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yarın Afyonspor karşısında tam da böyle bir maça çıkacak. Sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar takımlarına güveniyor. Şimdi söz futbolcularda… 3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk için amansız yarışını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 22.haftasında yarın deplasmanda lider Afjet Afyonspor’un konuğu olacak. Her iki takım için de 6 puan niteliği taşıyan maçta, sarı yeşilli temsilcimizi rakibini devirerek şampiyonluk yolunda zirveyle arasındaki puan farkını 1’e indirmek istiyor. 32 maçtır sahasında bileği bükülmeyen rakibine unutamayacağı bir yenilgi tattırmak isteyen Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, galibiyet serisine Afyon’da da devam etmeye kararlı. Afyonkarahisar Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak.
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ LİDER AFYONSPOR KARŞISINDA 6 PUANLIK MAÇA ÇIKACAK

 

Bazı maçlar vardır yüreğini ortaya koyarak deyim yerindeyse iki kişilik oynanması gereken maçlar…Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği yarın Afyonspor karşısında tam da böyle bir maça çıkacak. Sarı yeşilli renklere gönül veren taraftarlar takımlarına güveniyor. Şimdi söz futbolcularda…

3.Lig 3.Grup’ta şampiyonluk için amansız yarışını sürdüren Darıca Gençlerbirliği, ligin 22.haftasında yarın deplasmanda lider Afjet Afyonspor’un konuğu olacak. Her iki takım için de 6 puan niteliği taşıyan maçta, sarı yeşilli temsilcimizi rakibini devirerek şampiyonluk yolunda zirveyle arasındaki puan farkını 1’e indirmek istiyor. 32 maçtır sahasında bileği bükülmeyen rakibine unutamayacağı bir yenilgi tattırmak isteyen Galip Gündoğdu’nun öğrencileri, galibiyet serisine Afyon’da da devam etmeye kararlı. Afyonkarahisar Stadı’nda oynanacak olan karşılaşma yarın saat 13.30’da başlayacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.