19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İnatçı Çerkeşli! 2-2

Spor 28.10.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İnatçı Çerkeşli! 2-2

1.Küme A Grubu’nda göze hoş gelen mücadeleci futbolcuyla alkış toplayan Çerkeşlispor, ligin 7.haftasında sahasında konuk ettiği namağlup lider Derincespor A.Ş ile 2-2 berabere kaldı. Mücadelenin ilk bölümünde yaptığı gereksiz faullerle rakibine duran top şansı veren Çerkeşlispor, nitekim bunun bedelini ödedi. 12.dakikada duran toptan 1-0 geriye düşen Çerkeşlispor, devreye de bu skorla geride girdi. Maçın ikinci yarısına başlayan Çerkeşlispor, Yuşa’nın golüyle beraberliği yakaladı. Oyun olarak lidere karşı oldukça üstün bir futbol ortaya koyan Çerkeşlispor’da kaleci ve savunmanın bir anlık hatası pahalıya mal oldu ve konuk ekip yeniden öne geçti. Pes etmeyen ve rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Çerkeşlispor, mücadelenin son bölümünde Fatih ayağından bulduğu golle skora bir kez daha denge getirdi. Lidere çelme takarak önemli 1 puan alan Çerkeşlispor, bu sonucun ardından puanını 12’ye yükselterek haftayı 5.sırada tamamladı. Çerkeşlispor gelecek hafta deplasmanda İzmit Sanayispor’a konuk olacak.

1.Küme A Grubu’nda göze hoş gelen mücadeleci futbolcuyla alkış toplayan Çerkeşlispor, ligin 7.haftasında sahasında konuk ettiği namağlup lider Derincespor A.Ş ile 2-2 berabere kaldı.

Mücadelenin ilk bölümünde yaptığı gereksiz faullerle rakibine duran top şansı veren Çerkeşlispor, nitekim bunun bedelini ödedi. 12.dakikada duran toptan 1-0 geriye düşen Çerkeşlispor, devreye de bu skorla geride girdi. Maçın ikinci yarısına başlayan Çerkeşlispor, Yuşa’nın golüyle beraberliği yakaladı. Oyun olarak lidere karşı oldukça üstün bir futbol ortaya koyan Çerkeşlispor’da kaleci ve savunmanın bir anlık hatası pahalıya mal oldu ve konuk ekip yeniden öne geçti. Pes etmeyen ve rakip kalede gol arayışlarını sürdüren Çerkeşlispor, mücadelenin son bölümünde Fatih ayağından bulduğu golle skora bir kez daha denge getirdi. Lidere çelme takarak önemli 1 puan alan Çerkeşlispor, bu sonucun ardından puanını 12’ye yükselterek haftayı 5.sırada tamamladı. Çerkeşlispor gelecek hafta deplasmanda İzmit Sanayispor’a konuk olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.