19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

‘İnsan’ Nail Çiler!

Gebze 30.01.2020 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

‘İnsan’ Nail Çiler!

GTO Ocak ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sözleri ile damga vurarak dinleyenleri duygulandırdı. Başkan Çiler, “Ülkenin her yeri bizim. Gebze bizim. Elazığ bizim. Nerede bir acı yaşanırsa ilk biz koşarız” dedi. Önceki gün gerçekleştirilen GTO Ocak ayı meclis toplantısına GTO Başkanı Nail Çiler’in sözleri damga vurdu. Elazığ depremi sonrası GTO yetkilileriyle beraber hemen Elazığ’a giderek temaslarda bulunan ve depremzedelere yardıma koşan Başkan Çiler, “Ülkenin her yeri bizim. Gebze bizim. Elazığ bizim. Bu vatan hepimizin, hepimiz insanız, bundan sonra da nerede bir acı yaşanırsa ilk biz koşarız” sözleri dinleyenleri duygulandırırken Başkan Çiler’in sözleri uzun süre alkışlandı. ÇİLER’İN SÖZLERİ DUYGULANDIRDI Aynı zamanda bir eğitimci olan ve bugüne kadar ülkenin neresinde hangi kötü olay yaşansa hassasiyeti ile bilinen Başkan Çiler’in “Elazığ’daki vatandaşların acısı bizim acımız. GTO olarak gittik, onların acısını hafifletmeye çalıştık. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın, ama eğer yaşanırsa ilk biz koşarız. Yine gider, yine koşarız, bu ülke hepimizin. Bu ülkenin her bir noktasında sorumluluklarımız var” sözleri salonda dinleyen herkese duygu dolu anlar yaşatırken Başkan Çiler büyük alkış aldı. GEBZE İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM Deprem konusunda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini kaydeden Başkan Çiler, aynı zamanda Gebze için bir toplanma merkezi çağrısını tekrarladı. “Gebze için acilen bir şeyler yapalım” diyen Başkan Çiler’in her zaman olduğu gibi Gebze ve Gebzeliler için sarf ettiği bu sözler dinleyenlerden tam not aldı. HABER: R.SILA GÜVENÇ

GTO Ocak ayı meclis toplantısında konuşan Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler sözleri ile damga vurarak dinleyenleri duygulandırdı. Başkan Çiler, “Ülkenin her yeri bizim. Gebze bizim. Elazığ bizim. Nerede bir acı yaşanırsa ilk biz koşarız” dedi.

Önceki gün gerçekleştirilen GTO Ocak ayı meclis toplantısına GTO Başkanı Nail Çiler’in sözleri damga vurdu. Elazığ depremi sonrası GTO yetkilileriyle beraber hemen Elazığ’a giderek temaslarda bulunan ve depremzedelere yardıma koşan Başkan Çiler, “Ülkenin her yeri bizim. Gebze bizim. Elazığ bizim. Bu vatan hepimizin, hepimiz insanız, bundan sonra da nerede bir acı yaşanırsa ilk biz koşarız” sözleri dinleyenleri duygulandırırken Başkan Çiler’in sözleri uzun süre alkışlandı.

ÇİLER’İN SÖZLERİ DUYGULANDIRDI

Aynı zamanda bir eğitimci olan ve bugüne kadar ülkenin neresinde hangi kötü olay yaşansa hassasiyeti ile bilinen Başkan Çiler’in “Elazığ’daki vatandaşların acısı bizim acımız. GTO olarak gittik, onların acısını hafifletmeye çalıştık. Allah bir daha bu acıları yaşatmasın, ama eğer yaşanırsa ilk biz koşarız. Yine gider, yine koşarız, bu ülke hepimizin. Bu ülkenin her bir noktasında sorumluluklarımız var” sözleri salonda dinleyen herkese duygu dolu anlar yaşatırken Başkan Çiler büyük alkış aldı.

GEBZE İÇİN BİR ŞEYLER YAPALIM

Deprem konusunda yapılacak tüm çalışmalara destek vereceklerini kaydeden Başkan Çiler, aynı zamanda Gebze için bir toplanma merkezi çağrısını tekrarladı. “Gebze için acilen bir şeyler yapalım” diyen Başkan Çiler’in her zaman olduğu gibi Gebze ve Gebzeliler için sarf ettiği bu sözler dinleyenlerden tam not aldı.

HABER: R.SILA GÜVENÇ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.