19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İnsan Karısına Bunu Yapar Mı?

08.01.2015 - 10:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İnsan Karısına Bunu Yapar Mı?

Irak sınırına çıkarak ailesinden para almak için karısını aratıp kaçırıldığını iddia eden ve 30 bin dolar isteyen kişi yakalandı. Eşini dolandırmak isteyen şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 37 yaşındaki G.A, 26 Kasım’da kendisini arayan bozuk şiveli kişinin, eşinin Irak sınırında yakalandığını ve “gel kurtar” diyerek telefonu kapattığını, daha sonra 2 Aralık’ta farklı telefon numaralarından arayan ve Azerice konuşan başka bir kişinin de “30 bin dolar getirmezsen bir daha eşini göremezsin” dediğini emniyete bildirdi. G.A, eşinin 3 ay önce “Cihada gidiyorum” diyerek İran’a gitmiş olduğunu, kısa süre İran’da kaldıktan sonra döndüğünü belirterek, eşi ile telefonda görüştüğünde istenilen paranın verilmemesi halinde kendisini öldüreceklerini anlattı. Sınır kapısından çıktıAsayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, kadının 38 yaşındaki eşinin 25 Kasım’da Ağrı-Gürbulak sınır kapısından Türkiye’den çıktığını tespit edildi, çalışmaların devamında ise rehine olarak bildirilen şüphelinin ailesinden para almak için olayı planladığı belirlendi. Açıklamaya göre, 8 Aralık’ta gözaltına alınan şüpheli koca hakkında polis merkezinde “suç uydurmaktan” işlem yapıldı.
Irak sınırına çıkarak ailesinden para almak için karısını aratıp kaçırıldığını iddia eden ve 30 bin dolar isteyen kişi yakalandı. Eşini dolandırmak isteyen şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 37 yaşındaki G.A, 26 Kasım’da kendisini arayan bozuk şiveli kişinin, eşinin Irak sınırında yakalandığını ve “gel kurtar” diyerek telefonu kapattığını, daha sonra 2 Aralık’ta farklı telefon numaralarından arayan ve Azerice konuşan başka bir kişinin de “30 bin dolar getirmezsen bir daha eşini göremezsin” dediğini emniyete bildirdi. G.A, eşinin 3 ay önce “Cihada gidiyorum” diyerek İran’a gitmiş olduğunu, kısa süre İran’da kaldıktan sonra döndüğünü belirterek, eşi ile telefonda görüştüğünde istenilen paranın verilmemesi halinde kendisini öldüreceklerini anlattı.

Sınır kapısından çıktı
Asayiş Şube Müdürlüğü görevlilerince yapılan çalışmalarda, kadının 38 yaşındaki eşinin 25 Kasım’da Ağrı-Gürbulak sınır kapısından Türkiye’den çıktığını tespit edildi, çalışmaların devamında ise rehine olarak bildirilen şüphelinin ailesinden para almak için olayı planladığı belirlendi. Açıklamaya göre, 8 Aralık’ta gözaltına alınan şüpheli koca hakkında polis merkezinde “suç uydurmaktan” işlem yapıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.