19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“İnsanların aklıyla dalga geçmeyin!”

Dilovası 04.07.2019 - 17:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

“İnsanların aklıyla dalga geçmeyin!”

CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “Sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla ‘il olsun’ diye bu kadar büyük bir gafla hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz. Yeter artık daha fazla insanların aklıyla dalga geçmeyin” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir geçtiğimiz gün basın mensupları ile bir araya geldi. Şayir toplantıda “Dilovası çok stratejik bir konumdadır. 50 bin nüfuslu Dilovası gündüz 300 bin nüfusa çıkıyor. İstihdam burada. Dilovası çok önemli bir konumdadır. Devletimiz 50-100 yıllık planlar yapar. İnanıyorum ki devlet büyüklerimiz destek verecektir. Dilovası il olmalı!” dedi. Başkan Şayir’in bu söylemlerine CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yazılı bir açıklama yaptı. Başkan aydemir açıklamasında, “Dilovası 10 yıl önce derme çatma ilçe yapıldı ve 3 dönemdir AK Parti yönetiyor. Kocaeli’nin en küçük ilçesi olmamıza rağmen tabelada halâ nüfus 47.700. BÜYÜK BİR GAF Dilovası’na navigasyon ile girilirken, doğru dürüst bir giriş çıkışı yokken, kendinizi ve bizleri daha da komik duruma düşürmeyin Sayın Başkan. Önce belediyeyi ne kadar borçla devir aldığınızı kamuoyuna anlatın hazır basınla buluşmuşken. 10 yıldan beri ilçe statüsündeki ilçede öğretmenler tayin istiyor, memurlar burada ikamet etmek istemiyor. Sizin birim müdürlerinizin çoğu, başkan yardımcılarınız bile burada yaşamak istemezken sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla il olsun diye bu kadar büyük bir gafla hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz. Yeter artık daha fazla insanların aklıyla dalga geçmeyin, naçizane önerim olsun” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI
CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir, “Sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla ‘il olsun’ diye bu kadar büyük bir gafla hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz. Yeter artık daha fazla insanların aklıyla dalga geçmeyin” dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir geçtiğimiz gün basın mensupları ile bir araya geldi. Şayir toplantıda “Dilovası çok stratejik bir konumdadır. 50 bin nüfuslu Dilovası gündüz 300 bin nüfusa çıkıyor. İstihdam burada. Dilovası çok önemli bir konumdadır. Devletimiz 50-100 yıllık planlar yapar. İnanıyorum ki devlet büyüklerimiz destek verecektir. Dilovası il olmalı!” dedi. Başkan Şayir’in bu söylemlerine CHP Dilovası İlçe Başkanı Kerem Aydemir yazılı bir açıklama yaptı. Başkan aydemir açıklamasında, “Dilovası 10 yıl önce derme çatma ilçe yapıldı ve 3 dönemdir AK Parti yönetiyor. Kocaeli’nin en küçük ilçesi olmamıza rağmen tabelada halâ nüfus 47.700.

BÜYÜK BİR GAF

Dilovası’na navigasyon ile girilirken, doğru dürüst bir giriş çıkışı yokken, kendinizi ve bizleri daha da komik duruma düşürmeyin Sayın Başkan. Önce belediyeyi ne kadar borçla devir aldığınızı kamuoyuna anlatın hazır basınla buluşmuşken. 10 yıldan beri ilçe statüsündeki ilçede öğretmenler tayin istiyor, memurlar burada ikamet etmek istemiyor. Sizin birim müdürlerinizin çoğu, başkan yardımcılarınız bile burada yaşamak istemezken sürekli göç veren bir ilçeyi hangi akılla il olsun diye bu kadar büyük bir gafla hem bizleri hem de kendinizi gülünç duruma düşürüyorsunuz. Yeter artık daha fazla insanların aklıyla dalga geçmeyin, naçizane önerim olsun” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.