İrem Derici Gebze’ye Geliyor

Gebze 04.07.2018 - 10:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İrem Derici Gebze’ye Geliyor

Kocaeli Büyükşehir tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında İrem Derici konseri düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Yaz Konserleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici, Gebze Cumhuriyet Meydanında konser verecek. Ünlü sanatçı İrem Derici, 06 Temmuz Cuma saat 21.00’de düzenlenecek ücretsiz konserde sahne alacak. Ünlü popçu konserde en sevilen şarkılarını Gebze Cumhuriyet Meydanında Gebzeliler için söyleyecek. SIRADA YAVUZ BİNGÖL VE CENGİZ KURTOĞLU VAR Gebze Cumhuriyet Meydanında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ücretsiz konserlerin bu haftaki konuğu İrem Derici olurken, 20 Temmuz Cuma Yavuz Bingöl, 10 Ağustos Cuma Cengiz Kurtoğlu konserleriyle ünlü sanatçılar Gebzelilerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra çocukların televizyonlardan severek izledikleri çizgi film karakterlerinin çocuk oyunları da Gebze Cumhuriyet Meydanında sahnelenecek. 7 Temmuz Cumartesi Elif’in Düşleri, 21 Temmuz Cumartesi Ege ile Gaga, 11 Ağustos Cumartesi Heidi çocuk oyunu Gebzeli miniklere macera ve eğlence yaşatacak.
Kocaeli Büyükşehir tarafından Gebze Cumhuriyet Meydanında İrem Derici konseri düzenlenecek.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze Yaz Konserleri kapsamında ünlü şarkıcı İrem Derici, Gebze Cumhuriyet Meydanında konser verecek. Ünlü sanatçı İrem Derici, 06 Temmuz Cuma saat 21.00’de düzenlenecek ücretsiz konserde sahne alacak. Ünlü popçu konserde en sevilen şarkılarını Gebze Cumhuriyet Meydanında Gebzeliler için söyleyecek.

SIRADA YAVUZ BİNGÖL VE CENGİZ KURTOĞLU VAR

Gebze Cumhuriyet Meydanında Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek ücretsiz konserlerin bu haftaki konuğu İrem Derici olurken, 20 Temmuz Cuma Yavuz Bingöl, 10 Ağustos Cuma Cengiz Kurtoğlu konserleriyle ünlü sanatçılar Gebzelilerle buluşacak. Konserlerin yanı sıra çocukların televizyonlardan severek izledikleri çizgi film karakterlerinin çocuk oyunları da Gebze Cumhuriyet Meydanında sahnelenecek. 7 Temmuz Cumartesi Elif’in Düşleri, 21 Temmuz Cumartesi Ege ile Gaga, 11 Ağustos Cumartesi Heidi çocuk oyunu Gebzeli miniklere macera ve eğlence yaşatacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.