19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İrfan Ayar'ın koltukta oturması için ihale kovalaması gerekiyordu..

Gündem 13.09.2020 - 12:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İrfan Ayar'ın koltukta oturması için ihale kovalaması gerekiyordu..

Bir söz var ya "beni bilen bilir bilmeyen de kendisi gibi bilir" Evet, tam İrfan Ayar'lık bir söz.. İrfan Ayar göreve geldiği günden bu tarafa bana göre gücünün yettiği kadar görevini layıkıyla yaptı, hatta fazlası ile yaptı. Tabii kendi mevcut yönetiminde ve A takımındaki bazı kişilerin kovaladığı ihale işlerinin  günahı da İrfan Ayar'ın üstüne kaldı. Bana göre İrfan Ayar son derece dürüst, hak hukuk bilen hakkıyla da bu işi yapan bir insandır.. Birileri gibi şarlatanlık veya Show yapmıyor... Rahmetli Turgut Özal'ın da dediği gibi; İrfan Ayar icraat adamı mevzuatla hiç işi yok. Bu da bazen görünmüyor işin şovunu yapmadığı için.. İrfan Ayar sonrası bence Gebze çok karışır gerek Belediye Başkanı açısından gerekse de ilçe açısından... Daha  önce olduğu gibi büyük sıkıntıların olacağı kanaatindeyim.. İrfan Ayar devam edecek gibi gözüküyordu; kim, nasıl, neden, niçin, hangi çapanoğlu girdi işin içerisine bilmem ama bildiğim tek şey Gebze'de işler eskisinden daha zor geçecek... Daha 3 gün önceye kadar Darıca'da büyük sıkıntı vardı. Neticede İl Yönetim Kurulu Üyesi olan arkadaşımız çıktı Genel Merkezlere rağmen 'ben adayım' dedi.. Altında yatan sebep şuydu; ona yakın olan 4 tane adamın yönetime girmesi.. Onu da başardı ama kanaatim odur ki Gebze'de öyle dört ile beş ile kurtulacak gibi değil.. Ne diyelim gelenekçi siyasetçilerimizin dediği gibi 'büyüklerimiz en iyisini bilir, bekleyip göreceğiz' Son olarak İrfan Ayar sonrası Gebze’yi toparlayacak dört isimden de bahsetmek istiyorum size; Hasan Soba, Engin güzel, Ufuk Ekinci, Yalçın Coştur… En azından Gebze’yi toparlayacaklarına ve Gebze’de AK Parti'nin trendinin düşmesine müsaade etmeyeceklerinin kanaatindeyim..

Bir söz var ya "beni bilen bilir bilmeyen de kendisi gibi bilir"

Evet, tam İrfan Ayar'lık bir söz..

İrfan Ayar göreve geldiği günden bu tarafa bana göre gücünün yettiği kadar görevini layıkıyla yaptı, hatta fazlası ile yaptı. Tabii kendi mevcut yönetiminde ve A takımındaki bazı kişilerin kovaladığı ihale işlerinin  günahı da İrfan Ayar'ın üstüne kaldı.

Bana göre İrfan Ayar son derece dürüst, hak hukuk bilen hakkıyla da bu işi yapan bir insandır.. Birileri gibi şarlatanlık veya Show yapmıyor...

Rahmetli Turgut Özal'ın da dediği gibi; İrfan Ayar icraat adamı mevzuatla hiç işi yok. Bu da bazen görünmüyor işin şovunu yapmadığı için.. İrfan Ayar sonrası bence Gebze çok karışır gerek Belediye Başkanı açısından gerekse de ilçe açısından... Daha  önce olduğu gibi büyük sıkıntıların olacağı kanaatindeyim..

İrfan Ayar devam edecek gibi gözüküyordu; kim, nasıl, neden, niçin, hangi çapanoğlu girdi işin içerisine bilmem ama bildiğim tek şey Gebze'de işler eskisinden daha zor geçecek... Daha 3 gün önceye kadar Darıca'da büyük sıkıntı vardı. Neticede İl Yönetim Kurulu Üyesi olan arkadaşımız çıktı Genel Merkezlere rağmen 'ben adayım' dedi.. Altında yatan sebep şuydu; ona yakın olan 4 tane adamın yönetime girmesi.. Onu da başardı ama kanaatim odur ki Gebze'de öyle dört ile beş ile kurtulacak gibi değil..

Ne diyelim gelenekçi siyasetçilerimizin dediği gibi 'büyüklerimiz en iyisini bilir, bekleyip göreceğiz'

Son olarak İrfan Ayar sonrası Gebze’yi toparlayacak dört isimden de bahsetmek istiyorum size; Hasan Soba, Engin güzel, Ufuk Ekinci, Yalçın Coştur…

En azından Gebze’yi toparlayacaklarına ve Gebze’de AK Parti'nin trendinin düşmesine müsaade etmeyeceklerinin kanaatindeyim..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.