19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İshak Kurt Kartalspor yolunda

Spor 03.08.2015 - 16:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İshak Kurt Kartalspor yolunda

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 14 gollü Yunus Emre Ayaz'ın ardından 13 golle en skorer oyuncular arasında yer alan İshak Kurt'a Kartalspor kafayı taktı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 14 gollü Yunus Emre Ayaz'ın ardından 13 golle en skorer oyuncular arasında yer alan İshak Kurt'a Kartalspor kafayı taktı. 23 maçta 14 gol atan Yunus Emre Ayaz'a karşılık ilk yarının son maçı olan İfaspor karşılaşmasında 3 maç ceza alan ve takımdan uzak kalan ardından iki maçta da gol atma şansı bulamayan İshak Kurt buna rağmen 10 gole ulaştı. BİR ÇOK TAKIM PEŞİNDE Son iki deplasman maçı olan İnegöl Gençler Gücü ve Modafen karşılaşmasında ikişer gol atarak 4 gole imza atan İshak Kurt, gücü, hızı, kaleye dönük pozisyonda ki tehlikesi ve sert şutları ile bir çok profesyonel takımın transfer listesinde yer ediniyor. Ancak bu konuda en kararlı takım olarak 2. Lig takımlarından Kartalspor öne çıkarken İshak'ın da yeni sezonda bu takımın formasını giymek istediği öngörülüyor.
Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 14 gollü Yunus Emre Ayaz'ın ardından 13 golle en skorer oyuncular arasında yer alan İshak Kurt'a Kartalspor kafayı taktı.

Bölgesel Amatör Lig 9. Grup'ta 14 gollü Yunus Emre Ayaz'ın ardından 13 golle en skorer oyuncular arasında yer alan İshak Kurt'a Kartalspor kafayı taktı. 23 maçta 14 gol atan Yunus Emre Ayaz'a karşılık ilk yarının son maçı olan İfaspor karşılaşmasında 3 maç ceza alan ve takımdan uzak kalan ardından iki maçta da gol atma şansı bulamayan İshak Kurt buna rağmen 10 gole ulaştı.

BİR ÇOK TAKIM PEŞİNDE

Son iki deplasman maçı olan İnegöl Gençler Gücü ve Modafen karşılaşmasında ikişer gol atarak 4 gole imza atan İshak Kurt, gücü, hızı, kaleye dönük pozisyonda ki tehlikesi ve sert şutları ile bir çok profesyonel takımın transfer listesinde yer ediniyor. Ancak bu konuda en kararlı takım olarak 2. Lig takımlarından Kartalspor öne çıkarken İshak'ın da yeni sezonda bu takımın formasını giymek istediği öngörülüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.