19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İşletmelere Destek

Ekonomi 30.05.2018 - 08:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İşletmelere Destek

Kredi Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü İsmet Gergerli, "Geçen yıldan bu yana 467 bin 776 firma; 227.3 milyar liralık kefalet desteği ile 255 milyar liralık kredi kullandı. Sistemin bu kadar işletmeye ulaşabilmesi bir başarı hikayesidir" dedi. Son açıklanan paketle halen kullanılmayan 55 milyar lira civarında bir kefalet bulunduğunu kaydeden Gergerli, "Dünyada hiçbir ülkede bu kadar başarılı KGF yapısı ve teknolojisi yok. Azerbaycan'dan Tunus'a kadar birçok ülke teknik destek istiyor" şeklinde konuştu..

 Garanti Fonu (KGF) Genel Müdürü İsmet Gergerli, "Geçen yıldan bu yana 467 bin 776 firma; 227.3 milyar liralık kefalet desteği ile 255 milyar liralık kredi kullandı. Sistemin bu kadar işletmeye ulaşabilmesi bir başarı hikayesidir" dedi. Son açıklanan paketle halen kullanılmayan 55 milyar lira civarında bir kefalet bulunduğunu kaydeden Gergerli, "Dünyada hiçbir ülkede bu kadar başarılı  yapısı ve teknolojisi yok. 'dan Tunus'a kadar birçok ülke teknik destek istiyor" şeklinde konuştu..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.