GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İstanbul’da iptal masada, gözler Darıca’da

Darıca 07.05.2020 - 16:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İstanbul’da iptal masada, gözler Darıca’da

Son dakika haberlere göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), İGDAŞ’a bir yazı göndererek mevzuata aykırı olarak kesilen ve tüketici mağduriyetine sebep olan bütün faturaların iptal edilmesini istedi. Mevzuata göre faturaların ortalama 35 günden fazla olmaması gerekirken, vatandaşlara 40-45 günlük fatura kestiği belirlenmesi üzerine İGDAŞ hakkında soruşturma başlatıldı. EPDK, İGDAŞ’a bir yazı göndererek 35 günü aşan faturaların iptal edilmesini istedi. DARICALILAR DA BEKLEMEDE Geçtiğimiz gün İstanbul’da olduğu gibi Darıca’da vatandaşlar şikâyette bulunmuş, faturaların iptal olmasını istemişti. İstanbul için iptal kararı beklenirken Darıcalı vatandaşlar da faturalarının iptal edilmesini istiyor.

Son dakika haberlere göre, Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK), İGDAŞ’a bir yazı göndererek mevzuata aykırı olarak kesilen ve tüketici mağduriyetine sebep olan bütün faturaların iptal edilmesini istedi. Mevzuata göre faturaların ortalama 35 günden fazla olmaması gerekirken, vatandaşlara 40-45 günlük fatura kestiği belirlenmesi üzerine İGDAŞ hakkında soruşturma başlatıldı. EPDK, İGDAŞ’a bir yazı göndererek 35 günü aşan faturaların iptal edilmesini istedi.

DARICALILAR DA BEKLEMEDE

Geçtiğimiz gün İstanbul’da olduğu gibi Darıca’da vatandaşlar şikâyette bulunmuş, faturaların iptal olmasını istemişti. İstanbul için iptal kararı beklenirken Darıcalı vatandaşlar da faturalarının iptal edilmesini istiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.