19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İstanbul'da kaçırıldı, Darıca'da bulundu!

Darıca 08.01.2017 - 12:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İstanbul'da kaçırıldı, Darıca'da bulundu!

Seda Y. isimli kadının boşanma davası açtığı kocası tarafından kaçırıldığını söylediği 8 aylık Talha Y.isimli bebek 3 ay sonra Darıca'da bulundu. İstanbul Ataşehir'de yaşayan ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Musa Y. tarafından oğlunun kaçırıldığını söyleyerek polise başvuran Seda Nur Y., aradan geçen 3 ayın ardından mutlu sona ulaştı.  MÜGE ANLI BULDU İstanbul’da yaşayan Seda Y. eşinin 09 Ekim 2016 tarihinde oğlunu kendisinden kaçırarak yurtdışına götürdüğü iddiasıyla Müge Anlı’nın programına çıkmıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nıın ATV'de yayınlanan programına çıkan ve burada ağlayarak 5 aylıkken kaçırılan bebeği Talha'nın bulunması için gözyaşları döken Seda Nur Y. bebeğinin Darıca'da bir evde bulunduğunu öğrenmesinin ardından bu defa mutluluk gözyaşları döktü. 5 AYLIK OĞLUNU ARKADAŞINA BIRAKTI 5 aylıkken kaçırdığı çocuğunu Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir arkadaşına bırakan ve burada 3 ay boyunca saklı tutan baba Musa Y., daha sonra gözden kaybolmuştu. 3 ay boyunca arkadaşının annesi tarafından Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir evde bakılan Talha bebek, önceki gün Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan bir operasyonla alınarak Müge Anlı aracılığıyla canlı yayında anneye teslim edildi.

Seda Y. isimli kadının boşanma davası açtığı kocası tarafından kaçırıldığını söylediği 8 aylık Talha Y.isimli bebek 3 ay sonra Darıca'da bulundu.

İstanbul Ataşehir'de yaşayan ve şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşanma davası açtığı eşi Musa Y. tarafından oğlunun kaçırıldığını söyleyerek polise başvuran Seda Nur Y., aradan geçen 3 ayın ardından mutlu sona ulaştı. 

MÜGE ANLI BULDU

İstanbul’da yaşayan Seda Y. eşinin 09 Ekim 2016 tarihinde oğlunu kendisinden kaçırarak yurtdışına götürdüğü iddiasıyla Müge Anlı’nın programına çıkmıştı. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı'nıın ATV'de yayınlanan programına çıkan ve burada ağlayarak 5 aylıkken kaçırılan bebeği Talha'nın bulunması için gözyaşları döken Seda Nur Y. bebeğinin Darıca'da bir evde bulunduğunu öğrenmesinin ardından bu defa mutluluk gözyaşları döktü.

5 AYLIK OĞLUNU ARKADAŞINA BIRAKTI

5 aylıkken kaçırdığı çocuğunu Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir arkadaşına bırakan ve burada 3 ay boyunca saklı tutan baba Musa Y., daha sonra gözden kaybolmuştu. 3 ay boyunca arkadaşının annesi tarafından Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'ndeki bir evde bakılan Talha bebek, önceki gün Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı ekipler tarafından yapılan bir operasyonla alınarak Müge Anlı aracılığıyla canlı yayında anneye teslim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.