İSTANBUL'DAN 15 BİN ÖĞRENCİ BEKLENİYOR

Kocaeli 06.02.2016 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSTANBUL'DAN 15 BİN ÖĞRENCİ BEKLENİYOR

Kocaeli Bilim Merkezi'ni İstanbul'daki 320 imam hatip ortaokulundan 15 bin öğrencinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER)’nden burs alan öğrenciler, öğrenci başkanları ve Önderin “kış liderlik kampı” öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir grup, Kocaeli Bilim Merkezini ziyaret etti. Önder yönetiminden Fatma Özcan Taş ve Rabia Şenoğlu’nun bulunduğu gruba, Bilim Merkezi Koordinatörü Fatma Nur Hüküm tarafından Bilim Merkezi gezdirilerek işleyiş ve düzeneklerle ilgili bilgi aktarıldı. İstanbul’un çeşitli İmam Hatip Okulundan gelen 100 kişilik öğrenci grubu Bilim Merkezi’nin algı ve gerçeklik, dinamik dünya ve bilimin sultanları sergilerini inceledi.   15 BİN ÖĞRENCİNİN GELMESİ PLANLANIYOR Kocaeli Bilim Merkezi ve İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) işbirliği çerçevesinde İstanbul’daki 320 İmam-Hatip Okulundan 15 bin öğrenci, Bilim Merkezi’ni ziyaret edecek. İmam Hatip öğrencilerinin bilime olan merakını arttırmak ve bilimsel çalışmalara yönlendirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında, haftanın üç günü İstanbul’un çeşitli İmam Hatip Okullarından 15 bin öğrencinin Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etmesi planlanıyor.
Kocaeli Bilim Merkezi'ni İstanbul'daki 320 imam hatip ortaokulundan 15 bin öğrencinin ziyaret etmesi bekleniyor.

ÖNDER İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER)’nden burs alan öğrenciler, öğrenci başkanları ve Önderin “kış liderlik kampı” öğrencilerinden oluşan 100 kişilik bir grup, Kocaeli Bilim Merkezini ziyaret etti. Önder yönetiminden Fatma Özcan Taş ve Rabia Şenoğlu’nun bulunduğu gruba, Bilim Merkezi Koordinatörü Fatma Nur Hüküm tarafından Bilim Merkezi gezdirilerek işleyiş ve düzeneklerle ilgili bilgi aktarıldı. İstanbul’un çeşitli İmam Hatip Okulundan gelen 100 kişilik öğrenci grubu Bilim Merkezi’nin algı ve gerçeklik, dinamik dünya ve bilimin sultanları sergilerini inceledi. 

 15 BİN ÖĞRENCİNİN GELMESİ PLANLANIYOR

Kocaeli Bilim Merkezi ve İmam Hatip Okulları Mezunları ve Mensupları Derneği (ÖNDER) işbirliği çerçevesinde İstanbul’daki 320 İmam-Hatip Okulundan 15 bin öğrenci, Bilim Merkezi’ni ziyaret edecek. İmam Hatip öğrencilerinin bilime olan merakını arttırmak ve bilimsel çalışmalara yönlendirmeyi amaçlayan çalışma kapsamında, haftanın üç günü İstanbul’un çeşitli İmam Hatip Okullarından 15 bin öğrencinin Kocaeli Bilim Merkezi’ni ziyaret etmesi planlanıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.