İstasyon Caddesi kilit

Gebze 04.08.2015 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İstasyon Caddesi kilit

İstasyon Caddesi servis araçlarının yollara çıkmasıyla beraber trafikte yoğunluk yaşadı.

Gebze İstasyon Caddesi araç sahiplerinin çilesi oluyor. Sabah iş saatlerinde yollara dökülen servis araçları ve toplu taşıma araçlarına kişisel araçlarda eklenince İstasyon Caddesi trafiği felç oluyor. Akşam saatlerinde iş çıkışı sebebiyle yoğunlaşan trafik evlerine dönmekte olan araç sahipleri ve yolcuları bıktırdı. Her gün yaşanan bu sıkıntılara çözüm arayan vatandaş, camlarını açıp ‘bıktık artık bu trafikten, çözüm istiyoruz’ dedi.   Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçen ay içerisinde Gebze Ticaret Odasında yapılan toplantıda Avrupa’dan verdiği örneklerle trafiği rahatlatacak çözümler önermişti. Karaosmanoğlu: ‘’Fabrika sahiplerinin çoğu burada. Avrupa’da işçiler işlerine raylı sistem yada toplu taşıma araçlarıyla gidiyorlar. Bizde şu servis olayını artık kaldırmalıyız. Raylı sistem projelerimizi gerçekleştireceğiz. Trafiği rahatlatma açısından uygun olan bir adım olur.’’ demişti.  
İstasyon Caddesi servis araçlarının yollara çıkmasıyla beraber trafikte yoğunluk yaşadı.

Gebze İstasyon Caddesi araç sahiplerinin çilesi oluyor. Sabah iş saatlerinde yollara dökülen servis araçları ve toplu taşıma araçlarına kişisel araçlarda eklenince İstasyon Caddesi trafiği felç oluyor. Akşam saatlerinde iş çıkışı sebebiyle yoğunlaşan trafik evlerine dönmekte olan araç sahipleri ve yolcuları bıktırdı. Her gün yaşanan bu sıkıntılara çözüm arayan vatandaş, camlarını açıp ‘bıktık artık bu trafikten, çözüm istiyoruz’ dedi.

 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu geçen ay içerisinde Gebze Ticaret Odasında yapılan toplantıda Avrupa’dan verdiği örneklerle trafiği rahatlatacak çözümler önermişti. Karaosmanoğlu: ‘’Fabrika sahiplerinin çoğu burada. Avrupa’da işçiler işlerine raylı sistem yada toplu taşıma araçlarıyla gidiyorlar. Bizde şu servis olayını artık kaldırmalıyız. Raylı sistem projelerimizi gerçekleştireceğiz. Trafiği rahatlatma açısından uygun olan bir adım olur.’’ demişti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.