İşte Ak Çayırova’da İcra Kurulu

Çayırova 10.10.2017 - 20:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İşte Ak Çayırova’da İcra Kurulu

Çayırova Ak Parti İlçe başkanı Ali Osman Gür, kongre sonrasındaki ikinci yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gür yönetim kurulu toplantısından Yürütme Kurulu Üyelerini de basın ile paylaştı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür icra kurulu üyelerini basına açıklamadan önce kısa bir konuşma yaparak, “Hiçbir kırgınlık olsun istemiyorum. Kimse görev almadım diye gönül koymasın. Yolumuz uzun. Bu zorlu süreçte belirli bir dönem sonrasında diğer arkadaşlarında görev alması sözkonusudur.” dedi. İşte Çayırova Ak Parti İlçe İcra Kurulu Üyeleri: Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan: Ekrem Karahan Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan: Şahin Çat Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan: Murat Kalkan Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan: Fatih Danışmaz Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan: Ferhat Karabulut Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan: Bekir Bilgiç Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan: İsmail Tüysüz Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan: Ayşin balcılar Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan: Hamide uygun İlçe Sekreteri: Ermiş Göksu  

Çayırova Ak Parti İlçe başkanı Ali Osman Gür, kongre sonrasındaki ikinci yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Gür yönetim kurulu toplantısından Yürütme Kurulu Üyelerini de basın ile paylaştı. Çayırova Ak Parti İlçe Başkanı Ali Osman Gür icra kurulu üyelerini basına açıklamadan önce kısa bir konuşma yaparak, “Hiçbir kırgınlık olsun istemiyorum. Kimse görev almadım diye gönül koymasın. Yolumuz uzun. Bu zorlu süreçte belirli bir dönem sonrasında diğer arkadaşlarında görev alması sözkonusudur.” dedi.

İşte Çayırova Ak Parti İlçe İcra Kurulu Üyeleri:

Siyasi ve Hukuk İşlerden Sorumlu Başkan: Ekrem Karahan

Teşkilatlanmadan Sorumlu Başkan: Şahin Çat

Seçim İşlerinden Sorumlu Başkan: Murat Kalkan

Tanıtım Medyadan Sorumlu Başkan: Fatih Danışmaz

Sosyal İşlerden Sorumlu Başkan: Ferhat Karabulut

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Başkan: Bekir Bilgiç

Ekonomik İşlerden Sorumlu Başkan: İsmail Tüysüz

Halkla İlişkilerden Sorumlu Başkan: Ayşin balcılar

Mali ve İdari İşlerden Sorumlu Başkan: Hamide uygun

İlçe Sekreteri: Ermiş Göksu

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.