İşte Cuma namazını kılacağımız camiler

Gebze 28.05.2020 - 16:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte Cuma namazını kılacağımız camiler

Gebze Kaymakamlığından yapılan son dakika açıklamasında “29 Mayıs  Cuma günü itibari ile Cuma namazı, Kaymakamlığımızca tespit edilen cami avlularında ve açık alanlarda eda edilmeye başlanacaktır” ifadesi yer aldı. Açıklamada  “Cuma günleri, belirlenen bu alanlarda sağlığımızın korunması amacıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde cemaatle kılınacaktır. Cuma namazları dışında diğer günlerde sadece öğle ve ikindi namazları cami içerisinde ve cemaatle, diğer vakitler ise cemaat oluşturmadan kılınabilecektir. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve toplum sağlığının korunması için ibadetlerine evlerinde devam etmeleri önem arz etmektedir” açıklaması yapıldı.  Kaymakamlık açıklamasında son olarak “Namazlarda, belirlenen sosyal mesafe kurallarına uymaları, Görevlilerimizin yönlendirmelerine riayet etmeleri gerekmektedir” vurgusu yapıldı. Cuma namazı kılınabilecek camiler AKŞEMSETTİN CAMİİ ARAPÇEŞME MH. MEVLANA CAMİİ ARAPÇEŞME MH. FATİH SULTAN MEHMET CAMİİ ARİF HAN CAMİİ BARIŞ MH. YEŞİL CAMİİ BARIŞ MH.TÜNEL ÜSTÜ MERKEZ CAMİİ BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİ ÇAMLIK CAMİİ ÇINAR CAMİİ ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİİ DEMİRTAŞ MESCİDİ ELMAS CAMİİ ERENLER DOĞAN ERBİL CAMİİ FEVZİ ÇAKMAK GEBZE PLASTİKÇİLER O.S.B. CAMİİ HACI AZİZ SAADET CAMİİ HACI ÖMER YALIZ CAMİİ HASKÖY SANAYİ CAMİİ HATİPDÜZÜ CAMİİ HİLAL PETROL CAMİİ HÜNKAR ÇEŞMESİ CAMİİ HÜRRİYET MAH. YEŞİL CAMİİ HZ.ALİ CAMİİ HZ.ÖMER CAMİİ İLYASBEY CAMİİ İSTASYON MH.SARKUYSAN CAMİİ İSTASYON MH.YAVUZ SELİM CAMİİ KARADENİZ NUR CAMİİ KESİT KERESTECİLER SİTESİ MESCİDİ KİRAZPINAR MH. EMLAK KONUT CAMİİ KOCATEPE CAMİİ LOKMAN HEKİM CAMİİ MEDİNE CAMİİ MEHMET AKİF ERSOY CAMİİ MUDURNUTEPE ESENTEPE CAMİİ MUHAMMEDİYE CAMİİ MUTLUKENT CAMİİ ORHANGAZİ CAMİİ SANAYİ CAMİİ ŞEHİT ABDULLAH HOROZ CAMİİ ŞEYH ŞAMİL CAMİİ TURGUTTEPE CAMİİ TÜBİTAK MESCİDİ ULUBATLI HASAN CAMİİ YENİ MAHALLE ADEM YAVUZ CAMİİ YENİÇEŞME CAMİİ YEŞİLTEPE CAMİİ AHATLI MH.C. BALÇIK CAMİİ CUMA MH.ERENLER CAMİİ CUMA MH.MERKEZ CAMİİ DENİZLİ MH.MERKEZ CAMİİ DENİZLİ MH.YAVUZ SELİM CAMİİ DURAKLI MH. CAMİİ DURAKLI MH.ELBİZLİ CAMİİ DURAKLI MH.ELEŞLİ CAMİİ DURAKLI MH.KANCILLI CAMİİ HATİPLER MH. MELEMEZLİ CAMİİ HATİPLER MH.CAMİİ KADILLI MH. CAMİİ KADILLI MH.YEDİYER CAMİİ KARGALI MH. CAMİİ KARGALI MH.ORHANLI CAMİİ MUALLİMKÖY CAMİİ MUDARLI MH. CAMİİ OVACIK MH. CAMİİ PELİTLİ MH. CAMİİ TAVŞANLI MAH. MERKEZ CAMİİ TAVŞANLI MAH. YENİ CAMİİ TEPEMANAYIR MH. CAMİİ YAĞCILAR MH. CAMİİ

Gebze Kaymakamlığından yapılan son dakika açıklamasında “29 Mayıs  Cuma günü itibari ile Cuma namazı, Kaymakamlığımızca tespit edilen cami avlularında ve açık alanlarda eda edilmeye başlanacaktır” ifadesi yer aldı. Açıklamada  “Cuma günleri, belirlenen bu alanlarda sağlığımızın korunması amacıyla sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde cemaatle kılınacaktır. Cuma namazları dışında diğer günlerde sadece öğle ve ikindi namazları cami içerisinde ve cemaatle, diğer vakitler ise cemaat oluşturmadan kılınabilecektir. Sokağa çıkma yasağı olan 65 yaş üstü ve 20 yaş altı vatandaşlarımızın kendi sağlıkları ve toplum sağlığının korunması için ibadetlerine evlerinde devam etmeleri önem arz etmektedir” açıklaması yapıldı.  Kaymakamlık açıklamasında son olarak “Namazlarda, belirlenen sosyal mesafe kurallarına uymaları, Görevlilerimizin yönlendirmelerine riayet etmeleri gerekmektedir” vurgusu yapıldı.

Cuma namazı kılınabilecek camiler

AKŞEMSETTİN CAMİİ

ARAPÇEŞME MH. MEVLANA CAMİİ

ARAPÇEŞME MH. FATİH SULTAN MEHMET CAMİİ

ARİF HAN CAMİİ

BARIŞ MH. YEŞİL CAMİİ

BARIŞ MH.TÜNEL ÜSTÜ MERKEZ CAMİİ

BİLAL-İ HABEŞİ CAMİİ

ÇAMLIK CAMİİ

ÇINAR CAMİİ

ÇOBAN MUSTAFA PAŞA CAMİİ

DEMİRTAŞ MESCİDİ

ELMAS CAMİİ

ERENLER DOĞAN ERBİL CAMİİ

FEVZİ ÇAKMAK

GEBZE PLASTİKÇİLER O.S.B. CAMİİ

HACI AZİZ SAADET CAMİİ

HACI ÖMER YALIZ CAMİİ

HASKÖY SANAYİ CAMİİ

HATİPDÜZÜ CAMİİ

HİLAL PETROL CAMİİ

HÜNKAR ÇEŞMESİ CAMİİ

HÜRRİYET MAH. YEŞİL CAMİİ

HZ.ALİ CAMİİ

HZ.ÖMER CAMİİ

İLYASBEY CAMİİ

İSTASYON MH.SARKUYSAN CAMİİ

İSTASYON MH.YAVUZ SELİM CAMİİ

KARADENİZ NUR CAMİİ

KESİT KERESTECİLER SİTESİ MESCİDİ

KİRAZPINAR MH. EMLAK KONUT CAMİİ

KOCATEPE CAMİİ

LOKMAN HEKİM CAMİİ

MEDİNE CAMİİ

MEHMET AKİF ERSOY CAMİİ

MUDURNUTEPE ESENTEPE CAMİİ

MUHAMMEDİYE CAMİİ

MUTLUKENT CAMİİ

ORHANGAZİ CAMİİ

SANAYİ CAMİİ

ŞEHİT ABDULLAH HOROZ CAMİİ

ŞEYH ŞAMİL CAMİİ

TURGUTTEPE CAMİİ

TÜBİTAK MESCİDİ

ULUBATLI HASAN CAMİİ

YENİ MAHALLE ADEM YAVUZ CAMİİ

YENİÇEŞME CAMİİ

YEŞİLTEPE CAMİİ

AHATLI MH.C.

BALÇIK CAMİİ

CUMA MH.ERENLER CAMİİ

CUMA MH.MERKEZ CAMİİ

DENİZLİ MH.MERKEZ CAMİİ

DENİZLİ MH.YAVUZ SELİM CAMİİ

DURAKLI MH. CAMİİ

DURAKLI MH.ELBİZLİ CAMİİ

DURAKLI MH.ELEŞLİ CAMİİ

DURAKLI MH.KANCILLI CAMİİ

HATİPLER MH. MELEMEZLİ CAMİİ

HATİPLER MH.CAMİİ

KADILLI MH. CAMİİ

KADILLI MH.YEDİYER CAMİİ

KARGALI MH. CAMİİ

KARGALI MH.ORHANLI CAMİİ

MUALLİMKÖY CAMİİ

MUDARLI MH. CAMİİ

OVACIK MH. CAMİİ

PELİTLİ MH. CAMİİ

TAVŞANLI MAH. MERKEZ CAMİİ

TAVŞANLI MAH. YENİ CAMİİ

TEPEMANAYIR MH. CAMİİ

YAĞCILAR MH. CAMİİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.