İŞTE DARICA’DA TOPLANMA ALANLARI

Darıca 27.09.2019 - 12:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İŞTE DARICA’DA TOPLANMA ALANLARI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, acil durumlarda toplanılacak olan yerlerin listesini açıkladı. Başkan Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Acil durumlarda ilçemizde acil toplanacağımız alanların listesine E-Devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.” dedi.

“Yalnızca depremler değil, bütün doğal ve beşeri afetler şehirlerimiz için risk üretiyor.” diyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, acil durumlarda toplanılacak olan yerlerin listesini açıkladı. Başkan Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Acil durumlarda ilçemizde acil toplanacağımız alanların listesi aşağıdaki gibidir. Dilerseniz E-Devlet üzerinden de https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-acil… adresinden sorgulama yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı. AMACIMIZ BİLİNÇLİ TOPLUM Öte yandan Afetlere hazırlık konusunda toplumda bilinç oluşturmaya çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Bıyık, Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve AFAD yetkililerimizle koordineli olarak çalışıp afete karşı planlar yapıyoruz. Afet öncesi planların bu gibi durumlarda kayıpları en aza indireceğini söyleyen Başkan Bıyık, öncelikli olarak tüm afetlere karşı şehri dirençli kılacak risk planı hazırlıyoruz. Yaşanmasını asla istemediğimiz olası bir felaketin Darıca’da gerçekleşmesi durumunda insanlarımızın toplanacağı acil buluşma noktalarını da afet yönetim planımız dahilinde belirledik.” dedi.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, acil durumlarda toplanılacak olan yerlerin listesini açıkladı. Başkan Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Acil durumlarda ilçemizde acil toplanacağımız alanların listesine E-Devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz.” dedi.

“Yalnızca depremler değil, bütün doğal ve beşeri afetler şehirlerimiz için risk üretiyor.” diyen Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, acil durumlarda toplanılacak olan yerlerin listesini açıkladı. Başkan Bıyık, sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “Acil durumlarda ilçemizde acil toplanacağımız alanların listesi aşağıdaki gibidir. Dilerseniz E-Devlet üzerinden de https://www.turkiye.gov.tr/afet-ve-acil-durum-yonetimi-acil… adresinden sorgulama yapabilirsiniz.” İfadelerini kullandı.

AMACIMIZ BİLİNÇLİ TOPLUM

Öte yandan Afetlere hazırlık konusunda toplumda bilinç oluşturmaya çalıştıklarını da vurgulayan Başkan Bıyık, Valiliğimiz, Kaymakamlığımız ve AFAD yetkililerimizle koordineli olarak çalışıp afete karşı planlar yapıyoruz. Afet öncesi planların bu gibi durumlarda kayıpları en aza indireceğini söyleyen Başkan Bıyık, öncelikli olarak tüm afetlere karşı şehri dirençli kılacak risk planı hazırlıyoruz. Yaşanmasını asla istemediğimiz olası bir felaketin Darıca’da gerçekleşmesi durumunda insanlarımızın toplanacağı acil buluşma noktalarını da afet yönetim planımız dahilinde belirledik.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.