GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İşte kontrollü yeni hayat

26.05.2020 - 17:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İşte kontrollü yeni hayat

Salgında başarılı bir mücadele veren Türkiye, bayram sonrası yeni normal hayata hazırlanıyor. Perşembe günü Yüksek Hızlı Tren Seferleri yeniden başlıyor. Bilet satışları, seyahatler için mecbur tutulan HES kodu ile yapılıyor. Hava yoluyla ulaşımda da yeni dönem gelecek ay başlayacak. 4 Haziran'da iç hat, 10 Haziran'da ise dış hat uçuşları düzenlenecek. CAMİLER YENİDEN CEMAAT İLE BULUŞACAK TRT Haber'in derlediği bilgiye göre, salgın tedbirleri kapsamında camilerde toplu ibadet edilmesine 16 Mart'ta ara verilmişti. Cuma günü camiler yeniden cemaat ile buluşacak. Belirlenen kurallara uymak şartı ile sadece cuma, öğle ve ikindi namazları toplu olarak kılınabilecek. Valilik ve müftülükler tarafından belirlenecek ve gerekli kriterleri karşılayan camilerde toplu namaza izin verilecek. KIŞLALARDA NORMALLEŞME TAKVİMİ Kışlalarda da normalleşme takvimi ay sonunda hayata geçiyor. 31 Mayıs'ta terhisler başlayacak. Onların yerine gelecek askerilerin celp işlemleri 5 Haziran'da gerçekleşecek. 20 Haziran'da da bedelli askerler yeniden silah altına alınacak. EĞİTİMDE HAZİRAN TAKVİMİ 15 Haziran'da kreş ve gündüz bakım evleri faaliyete geçecek. 20 Haziran'da Liselere Geçiş sınavı yapılacak. 27 ve 28 Haziran'da ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşanacak. YARGIDA NORMALLEŞME Yargıda da normalleşme takvimi netleşiyor. 15 Haziran'dan itibaren tüm duruşmalara yeniden başlanacak.

Salgında başarılı bir mücadele veren Türkiye, bayram sonrası yeni normal hayata hazırlanıyor.

Perşembe günü Yüksek Hızlı Tren Seferleri yeniden başlıyor. Bilet satışları, seyahatler için mecbur tutulan HES kodu ile yapılıyor. Hava yoluyla ulaşımda da yeni dönem gelecek ay başlayacak. 4 Haziran'da iç hat, 10 Haziran'da ise dış hat uçuşları düzenlenecek.

CAMİLER YENİDEN CEMAAT İLE BULUŞACAK

TRT Haber'in derlediği bilgiye göre, salgın tedbirleri kapsamında camilerde toplu ibadet edilmesine 16 Mart'ta ara verilmişti. Cuma günü camiler yeniden cemaat ile buluşacak. Belirlenen kurallara uymak şartı ile sadece cuma, öğle ve ikindi namazları toplu olarak kılınabilecek. Valilik ve müftülükler tarafından belirlenecek ve gerekli kriterleri karşılayan camilerde toplu namaza izin verilecek.

KIŞLALARDA NORMALLEŞME TAKVİMİ

Kışlalarda da normalleşme takvimi ay sonunda hayata geçiyor. 31 Mayıs'ta terhisler başlayacak. Onların yerine gelecek askerilerin celp işlemleri 5 Haziran'da gerçekleşecek. 20 Haziran'da da bedelli askerler yeniden silah altına alınacak.

EĞİTİMDE HAZİRAN TAKVİMİ

15 Haziran'da kreş ve gündüz bakım evleri faaliyete geçecek. 20 Haziran'da Liselere Geçiş sınavı yapılacak. 27 ve 28 Haziran'da ise Yükseköğretim Kurumları Sınavı heyecanı yaşanacak.

YARGIDA NORMALLEŞME

Yargıda da normalleşme takvimi netleşiyor. 15 Haziran'dan itibaren tüm duruşmalara yeniden başlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.