İşte zamlı sigara fiyatları!

05.01.2015 - 10:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

İşte zamlı sigara fiyatları!

Yeni yıl tatilinin ardından bugünden itibaren sigara zamlı olarak satılmaya başlandı.

Yeni yılın ilk vergi zammı alkol ve sigaraya yapıldı. Önceki hafta Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, alkollü içkiler ve tütün ürünlerinde uygulanan ÖTV'de artışa gidildi. Bu, içki ve sigaraya otomatik vergi zammı yani üreticilerin de ürünlere zam yapacakları anlamına geliyordu.İŞTE ZAMLI FİYATLARYeni yıl tatilinin ardından bugünden itibaren sigara zamlı olarak satılmaya başlandı. İşte bazı sigara markalarına gelen zamlarla beraber oluşan yeni fiyat listesi:
Yeni yıl tatilinin ardından bugünden itibaren sigara zamlı olarak satılmaya başlandı.

Yeni yılın ilk vergi zammı alkol ve sigaraya yapıldı. Önceki hafta Resmi Gazete'de yayımlanan Bakanlar Kurulu kararına göre, alkollü içkiler ve tütün ürünlerinde uygulanan ÖTV'de artışa gidildi. Bu, içki ve sigaraya otomatik vergi zammı yani üreticilerin de ürünlere zam yapacakları anlamına geliyordu.

İŞTE ZAMLI FİYATLAR

Yeni yıl tatilinin ardından bugünden itibaren sigara zamlı olarak satılmaya başlandı. İşte bazı sigara markalarına gelen zamlarla beraber oluşan yeni fiyat listesi:


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.