İstihdam ve mesleki eğitim masaya yatırıldı

Kocaeli 25.07.2019 - 15:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İstihdam ve mesleki eğitim masaya yatırıldı

Kocaeli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşgun, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Çalışma ve İş Kurumu Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Türkiye İstatistik Kurumu İl Müdür Vekili Zeki Bostancı, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Koordinatör Vekili Hüseyin Özgür Ünsal, KESOB Başkanı Kadir Durmuş, kurum müdürleri ile ilimizde bulunan sanayi kuruluşlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı. FAALİYETLER HAKKINDA SUNUM YAPILDI Aksoy, toplantıya katılım ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Toplantıda, ilk olarak kurumların 2019 yılı ilk altı aylık çalışmaları değerlendirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İŞKUR tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kurul üyelerine bilgi sunumunda bulundu. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.
Kocaeli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi.

Kocaeli İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı gerçekleştirildi. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, Vali Hüseyin Aksoy’un Başkanlığında gerçekleştirildi. Karamürsel Alp Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya, Vali Hüseyin Aksoy’un yanı sıra Kocaeli Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilgün Fığlalı, Gebze Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Nilay Coşgun, Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Çalışma ve İş Kurumu Kocaeli İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Şenol Ergüney, Kocaeli Ticaret İl Müdürü Veysi Uzunkaya, Türkiye İstatistik Kurumu İl Müdür Vekili Zeki Bostancı, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Kocaeli Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Çınar Ulusoy, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı Koordinatör Vekili Hüseyin Özgür Ünsal, KESOB Başkanı Kadir Durmuş, kurum müdürleri ile ilimizde bulunan sanayi kuruluşlarının ve Sivil Toplum Kuruluşlarının Temsilcileri katıldı.

FAALİYETLER HAKKINDA SUNUM YAPILDI

Aksoy, toplantıya katılım ve katkı sunan herkese teşekkür ederek, hayırlı olması temennisinde bulundu. Toplantıda, ilk olarak kurumların 2019 yılı ilk altı aylık çalışmaları değerlendirildi. Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ulvi Yılmaz, İŞKUR tarafından yıl içerisinde gerçekleştirilen faaliyetler hakkında kurul üyelerine bilgi sunumunda bulundu. İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı, gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından kurul üyelerinin görüş ve önerilerinin alınması ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.