İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE OKUMA YARIŞMASI

Darıca 26.02.2016 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSTİKLAL MARŞIMIZI EZBERE OKUMA YARIŞMASI

Darıca’da İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencileri arasında İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması yapıldı

   Yarışma Darıca Aslan Çimento İlkokulu Konferans Salonunda  20 ilkokul, 17 ortaokul ve 14 lise katıldı.  3 ayrı kategoride  yapılan yarışmada öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.          Yarışmaya katılan tüm öğrenciler birinci olmak için tüm hünerlerini sergilediler. Bazı öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı okurken göz yaşlarına hakim olamadılar ve seyirciye duygulu anlar yaşattılar.            İlçemizde birinci olan öğrencilerimiz  2 Mart 2014 tarihinde Kocaeli İlinde yapılacak olan yarışmada İlçemizi temsil edecekler. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.   İlkokullar 1.Meryem İrem AKBULUT – Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu 2.Vildan TEKİNEL – Darıca Özel Fatih İlkokulu 3.Yağmur AYDIM – Yunus Emre İlkokulu Ortaokul 1.Dilay Su KILIÇ – Bağlarbaşı Ortaokulu 2.Elif Başak KÜÇÜK – Mehmet Akif Ortaokulu 3.Zeynep ÇELİK – İmam Hatip Ortaokulu Liseler 1.Ayça KAYAGÜR – Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi 2.Betül GÜL – Neşet Yalçın Anadolu Lisesi 3.Dilara Semay KEN – Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi
Darıca’da İlkokul, ortaokul ve ortaöğretim öğrencileri arasında İstiklal Marşını Ezbere Okuma Yarışması yapıldı

   Yarışma Darıca Aslan Çimento İlkokulu Konferans Salonunda  20 ilkokul, 17 ortaokul ve 14 lise katıldı.  3 ayrı kategoride  yapılan yarışmada öğrencilerimizin heyecanı görülmeye değerdi.

         Yarışmaya katılan tüm öğrenciler birinci olmak için tüm hünerlerini sergilediler. Bazı öğrencilerimiz İstiklal Marşımızı okurken göz yaşlarına hakim olamadılar ve seyirciye duygulu anlar yaşattılar.

           İlçemizde birinci olan öğrencilerimiz  2 Mart 2014 tarihinde Kocaeli İlinde yapılacak olan yarışmada İlçemizi temsil edecekler. Yarışmaya katılan öğrencilerimize teşekkür ediyoruz ve başarılarının devamını diliyoruz.

 

İlkokullar

1.Meryem İrem AKBULUT – Ressam Osman Hamdi Bey İlkokulu

2.Vildan TEKİNEL – Darıca Özel Fatih İlkokulu

3.Yağmur AYDIM – Yunus Emre İlkokulu

Ortaokul

1.Dilay Su KILIÇ – Bağlarbaşı Ortaokulu

2.Elif Başak KÜÇÜK – Mehmet Akif Ortaokulu

3.Zeynep ÇELİK – İmam Hatip Ortaokulu

Liseler

1.Ayça KAYAGÜR – Ülkün Yalçın Anadolu Lisesi

2.Betül GÜL – Neşet Yalçın Anadolu Lisesi

3.Dilara Semay KEN – Gökşen Mustafa Yücel Anadolu Lisesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.