İSU ÇALIŞANLARI DARICA’DA BULUŞTU!

Darıca 12.06.2017 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İSU ÇALIŞANLARI DARICA’DA BULUŞTU!

İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar programının ilki Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürlüğü personelin katılımı ile Darıca Eskihisar’ da yapıldı. İzmit Körfezine hâkim noktada bulunan Eskihisar Hisartepe Tesisleri’nde gerçekleşen iftara Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürleri ile 300 civarında personel katıldı. Genel Müdür İlhan Bayram ve beraberindeki yöneticiler, iftara katılan personelin oturdukları masaları gezerek Ramazan aylarını ve tuttukları oruçlarını tebrik etti. Ezan ile birlikte iftarların açılmasından ardından iftar duası yapıldı.         Genel Müdür yardımcılarının iftara katılan personele yaptığı selamlama konuşmasının ardından bir konuşma yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geleneksek olarak düzenledikleri iftar programlarının yöneticiler ile personelin kaynaşmasına bir vesile olduğunu söyledi. Personele sağlık ve sıhhat dileklerinde bulunan Genel Müdür Bayram, şunları kaydetti, ”Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarının ilkinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürlüğü yönetici ve personeli ile bir aradayız. İftar programları aslında, sizlerle bir araya gelmek için bir bahanedir. Bu güzel ayın feyzinden ve bereketinden faydalanmak muhakkak önemlidir. Ama, ister Genel Müdürlükte olsun ister Şube Müdürlüklerinde olsun bir araya gelmek için düzenlediğimiz iftar programlarında amacımız birbirimizi görmek, kaynaşmak ve hasbihal etmektir. Esas gaye ve amacımız da budur. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum, Rabbim, hepinize sağlık sıhhat versin. Umarım bu ay ile beraber bayramı da beraber görür ve daha nice ramazan ve bayramları hep beraber yaşarız.” İftara katılan 4 ilçenin personeli, düzenlenen iftar programı için teşekkür etti. Program, İSU yönetici ve personelin çay eşliğinde sohbeti ile gece geç saatlere kadar sürdü.  

İSU Genel Müdürlüğü’nün geleneksel olarak düzenlediği Ramazan ayı iftar programının ilki Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürlüğü personelin katılımı ile Darıca Eskihisar’ da yapıldı.

İzmit Körfezine hâkim noktada bulunan Eskihisar Hisartepe Tesisleri’nde gerçekleşen iftara Genel Müdür İlhan Bayram, Genel Müdür Yardımcıları Alaeddin Alkaç, Ali Sağlık ve Uğur Susoy, Daire Başkanları ile Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürleri ile 300 civarında personel katıldı. Genel Müdür İlhan Bayram ve beraberindeki yöneticiler, iftara katılan personelin oturdukları masaları gezerek Ramazan aylarını ve tuttukları oruçlarını tebrik etti. Ezan ile birlikte iftarların açılmasından ardından iftar duası yapıldı.

 

 

 

 

Genel Müdür yardımcılarının iftara katılan personele yaptığı selamlama konuşmasının ardından bir konuşma yapan İSU Genel Müdürü İlhan Bayram, geleneksek olarak düzenledikleri iftar programlarının yöneticiler ile personelin kaynaşmasına bir vesile olduğunu söyledi. Personele sağlık ve sıhhat dileklerinde bulunan Genel Müdür Bayram, şunları kaydetti, ”Geleneksel hale getirdiğimiz iftar programlarının ilkinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Şube Müdürlüğü yönetici ve personeli ile bir aradayız. İftar programları aslında, sizlerle bir araya gelmek için bir bahanedir. Bu güzel ayın feyzinden ve bereketinden faydalanmak muhakkak önemlidir. Ama, ister Genel Müdürlükte olsun ister Şube Müdürlüklerinde olsun bir araya gelmek için düzenlediğimiz iftar programlarında amacımız birbirimizi görmek, kaynaşmak ve hasbihal etmektir. Esas gaye ve amacımız da budur. Katılımınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepinizin ramazan ayını tebrik ediyorum, Rabbim, hepinize sağlık sıhhat versin. Umarım bu ay ile beraber bayramı da beraber görür ve daha nice ramazan ve bayramları hep beraber yaşarız.”

İftara katılan 4 ilçenin personeli, düzenlenen iftar programı için teşekkür etti. Program, İSU yönetici ve personelin çay eşliğinde sohbeti ile gece geç saatlere kadar sürdü.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.