İSU’dan 2 günlük kesinti açıklaması

Kocaeli 24.11.2020 - 10:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:35
 

İSU’dan 2 günlük kesinti açıklaması

Gebze-Köseköy Demiryolu peron inşaatı, altyapı, üstyapı ve elektrifikasyon çalışması nedeni ile Kocaeli’de 2 günlük su kesintisi yapılacağı iddiası, sosyal medyayı karıştırdı. İSU yetkilileri böyle bir kesintinin olmadığını duyurdu. Sosyal medyadan yayılan bir iddia, adeta ortalığı karıştırdı. TCDD’nin, İSU Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği belgeye göre, Gebze- Köseköy Demiryolu peron inşaatı, altyapı, üstyapı ve elektrifikasyon çalışması nedeni ile İSU’dan su kesintisi yapması isteniyor. Kesinti tarihi olarak da 27-29 Kasım arası belirtiliyor. Söz konusu belge, kısa sürede sosyal medyada birçok hesap tarafından paylaşıldı. İSU yetkililer, TCDD yetkililerinin böyle bir kesinti için kendilerine talepte bulunduğunu ancak sonrasında iptal edildiğini söyledi. Yetkililer, “Eğer böyle bir kesinti yapılacaksa kurumumuz tarafından kamuoyuna duyurulur” dedi.

Gebze-Köseköy Demiryolu peron inşaatı, altyapı, üstyapı ve elektrifikasyon çalışması nedeni ile Kocaeli’de 2 günlük su kesintisi yapılacağı iddiası, sosyal medyayı karıştırdı. İSU yetkilileri böyle bir kesintinin olmadığını duyurdu.

Sosyal medyadan yayılan bir iddia, adeta ortalığı karıştırdı. TCDD’nin, İSU Genel Müdürlüğü’ne gönderdiği belgeye göre, Gebze- Köseköy Demiryolu peron inşaatı, altyapı, üstyapı ve elektrifikasyon çalışması nedeni ile İSU’dan su kesintisi yapması isteniyor. Kesinti tarihi olarak da 27-29 Kasım arası belirtiliyor. Söz konusu belge, kısa sürede sosyal medyada birçok hesap tarafından paylaşıldı. İSU yetkililer, TCDD yetkililerinin böyle bir kesinti için kendilerine talepte bulunduğunu ancak sonrasında iptal edildiğini söyledi. Yetkililer, “Eğer böyle bir kesinti yapılacaksa kurumumuz tarafından kamuoyuna duyurulur” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.