19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İSU’dan Gebzespor’a büyük darbe!

Spor 28.07.2015 - 17:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSU’dan Gebzespor’a büyük darbe!

Gebzespor’da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor derken, İSU yetkililerinin bugün Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunun kesmesinin ardından Gebzesporlular ayağa kalktı.

Gebzespor’da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor derken, İSU yetkililerinin bugün Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunun kesmesinin ardından Gebzesporlular ayağa kalktı. Geçmiş dönemde kalan 33 Bin TL’lik borcun ödenmesine rağmen,  kalan borç yüzünden suları kesen İSU, Gebzespor için hayata dönme sezonu olarak adlandıran bu kritik dönemde mor beyazlı camiaya büyük bir darbe vurdu. GEBZE AYAĞA KALKTI İSU yetkililerin Gebzespor Tesisleri’nde suyu keseceklerini söylemesinin ardından İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’le irtibate geçen Gebzesporlu yöneticiler, beklemedikleri bir tavırla karşılaştılar. Biçer’in umursamaz bir tavırla Gebzespor’un suyunun kesileceğini söylemesi, Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren vatandaşları çileden çıkarttı. TAHSİN BİÇER İSTİFAYA DAVET EDİLDİ Sosyal medyadan Tahsin Biçer’e büyük tepki gösteren Gebzespor taraftarları, Biçer’i istifaya davet ettiler. Yaşanan bu gelişme sonrasında deyim yerindeyse patlama noktasına gelen Kulüp Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinde bir açıklama yaparak, Gebze’nin ekmeğini yemelerine rağmen Gebzespor’un suyunu kesenlere sert göndermelerde bulundu. ‘’Gebze düşmanlarının Gebze’de görev yapması doğru değil’’ diyerek Daire Başkanı Tahsin Biçer’i istifaya davet eden Başkan Çakır, Gebzespor taraftarlarının Tahsin Biçer hakkında mektup yazarak başbakanlığa göndermesini istedi.
Gebzespor’da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor derken, İSU yetkililerinin bugün Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunun kesmesinin ardından Gebzesporlular ayağa kalktı.

Gebzespor’da taşlar yavaş yavaş yerine oturuyor derken, İSU yetkililerinin bugün Gebzespor Kulübü Tesisleri’nin suyunun kesmesinin ardından Gebzesporlular ayağa kalktı. Geçmiş dönemde kalan 33 Bin TL’lik borcun ödenmesine rağmen,  kalan borç yüzünden suları kesen İSU, Gebzespor için hayata dönme sezonu olarak adlandıran bu kritik dönemde mor beyazlı camiaya büyük bir darbe vurdu.

GEBZE AYAĞA KALKTI

İSU yetkililerin Gebzespor Tesisleri’nde suyu keseceklerini söylemesinin ardından İSU Daire Başkanı Tahsin Biçer’le irtibate geçen Gebzesporlu yöneticiler, beklemedikleri bir tavırla karşılaştılar. Biçer’in umursamaz bir tavırla Gebzespor’un suyunun kesileceğini söylemesi, Gebze’ye ve Gebzespor’a gönül veren vatandaşları çileden çıkarttı.

TAHSİN BİÇER İSTİFAYA DAVET EDİLDİ

Sosyal medyadan Tahsin Biçer’e büyük tepki gösteren Gebzespor taraftarları, Biçer’i istifaya davet ettiler. Yaşanan bu gelişme sonrasında deyim yerindeyse patlama noktasına gelen Kulüp Başkanı İlker Çakır, kendisine ait sosyal medya hesabı üzerinde bir açıklama yaparak, Gebze’nin ekmeğini yemelerine rağmen Gebzespor’un suyunu kesenlere sert göndermelerde bulundu. ‘’Gebze düşmanlarının Gebze’de görev yapması doğru değil’’ diyerek Daire Başkanı Tahsin Biçer’i istifaya davet eden Başkan Çakır, Gebzespor taraftarlarının Tahsin Biçer hakkında mektup yazarak başbakanlığa göndermesini istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.