İSU Kiev Yetkilileri İle Tecrübesini Paylaştı

Dilovası 26.11.2018 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İSU Kiev Yetkilileri İle Tecrübesini Paylaştı

Ukrayna Kiev Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri, Dilovası Atık Su Arıtma ve Geri Kazanım Suyu Tesisi gezerek İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’tan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Türkiye’de su, kanal ve altyapı yatırımlarında kullandığı son teknolojiler ile öncü kurum olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yerli ve yabancı kurumlar tarafından referans alınmaya devam ediyor. Daha önce birçok ülkeden gelen kurumlara tecrübelerini aktaran İSU Genel Müdürlüğü, son olarak Ukrayna Kiev Belediyesi Su ve Kanal İdaresi ile başarı öyküsünü paylaştı. Kocaeli’de altyapı ve işletmecilikte modern bir yatırım anlayışını benimseyen İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Uygulamaya koyduğu projelerle adından söz ettiren Kurum, birçok ‘Su ve Kanalizasyon İdaresi’ tarafından örnek alınıyor.  YATIRIMLARIMIZ GÜNÜBİRLİK DEĞİL İSU’nun yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip eden ve yatırımları yerinde görmek isteyen Ukrayna Kiev Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Vodakanal) yetkilileri İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kiev Vodakanal idarecilerini makamında ağırladı. Samimi görüşmede İSU’nun yaptığı yatırımlar ile örnek proje ve çalışmalarına yönelik bir sunum yapıldı. Yaptıkları yatırımların yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlarca takip edilmesinden gurur duyduklarını belirten Genel Müdür Ali Sağlık, “Biz her zaman söylüyoruz; yatırımlarımızı günübirlik çözümler üzerine ve sadece kendi bölgemiz için yapmıyoruz. TÜM İNSANLIĞA FAYDA SAĞLIYOR Bizim çalışmalarımızın odağı her ne kadar Kocaeli olsa da birçok kuruma ilham oluyoruz. Şehrimizde sağlıklı bir altyapı ile içilebilir kalitedeki suyun ve temiz bir çevrenin teminatıyız. Biz istiyoruz ki hayata geçirdiğimiz projeler sadece şehrimize değil tüm insanlığa fayda sağlasın. Suya, çevreye yapılan yatırım geleceğe ve insanlığa yapılan yatırımdır. Etkileri nesiller boyu devam eder. Bugün burada yapmış olduğumuz çalışmaları yakından görmek isteyen misafirlerimiz, geldiğimiz noktanın ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de İSU olarak onlarla bütün bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık. Kendilerine her konuda yardımcı olacağımızı ilettik. TESİSİ GEZDİLER Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu. Ukrayna Kiev Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’la yapmış oldukları görüşmenin ardından Kurum’un, içme suyu, atık su ve yağmur suyu terfi merkezleri, Dilovası Atık Su Arıtma ve Geri Kazanım Suyu Tesisini gezdi. Tesisler karşısında oldukça etkilenen Kiev Vodakanal Heyeti; ilgi, alaka ve tecrübe paylaşımlarından dolayı İSU Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. HABER: KÜBRA AKABALI
Ukrayna Kiev Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri, Dilovası Atık Su Arıtma ve Geri Kazanım Suyu Tesisi gezerek İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’tan çalışmalar ile ilgili bilgi aldı.

Türkiye’de su, kanal ve altyapı yatırımlarında kullandığı son teknolojiler ile öncü kurum olan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü, yerli ve yabancı kurumlar tarafından referans alınmaya devam ediyor. Daha önce birçok ülkeden gelen kurumlara tecrübelerini aktaran İSU Genel Müdürlüğü, son olarak Ukrayna Kiev Belediyesi Su ve Kanal İdaresi ile başarı öyküsünü paylaştı. Kocaeli’de altyapı ve işletmecilikte modern bir yatırım anlayışını benimseyen İSU Genel Müdürlüğü, yaptığı yatırımlarla dikkat çekmeye devam ediyor. Uygulamaya koyduğu projelerle adından söz ettiren Kurum, birçok ‘Su ve Kanalizasyon İdaresi’ tarafından örnek alınıyor.

 YATIRIMLARIMIZ GÜNÜBİRLİK DEĞİL

İSU’nun yapmış olduğu başarılı çalışmaları yakından takip eden ve yatırımları yerinde görmek isteyen Ukrayna Kiev Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (Vodakanal) yetkilileri İSU Genel Müdürlüğü’nü ziyaret etti. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, Kiev Vodakanal idarecilerini makamında ağırladı. Samimi görüşmede İSU’nun yaptığı yatırımlar ile örnek proje ve çalışmalarına yönelik bir sunum yapıldı. Yaptıkları yatırımların yerli ve yabancı kurum ve kuruluşlarca takip edilmesinden gurur duyduklarını belirten Genel Müdür Ali Sağlık, “Biz her zaman söylüyoruz; yatırımlarımızı günübirlik çözümler üzerine ve sadece kendi bölgemiz için yapmıyoruz.

TÜM İNSANLIĞA FAYDA SAĞLIYOR

Bizim çalışmalarımızın odağı her ne kadar Kocaeli olsa da birçok kuruma ilham oluyoruz. Şehrimizde sağlıklı bir altyapı ile içilebilir kalitedeki suyun ve temiz bir çevrenin teminatıyız. Biz istiyoruz ki hayata geçirdiğimiz projeler sadece şehrimize değil tüm insanlığa fayda sağlasın. Suya, çevreye yapılan yatırım geleceğe ve insanlığa yapılan yatırımdır. Etkileri nesiller boyu devam eder. Bugün burada yapmış olduğumuz çalışmaları yakından görmek isteyen misafirlerimiz, geldiğimiz noktanın ne kadar önemli olduğunu bize gösteriyor. Biz de İSU olarak onlarla bütün bilgi ve tecrübelerimizi paylaştık. Kendilerine her konuda yardımcı olacağımızı ilettik.

TESİSİ GEZDİLER

Ziyaretlerinden dolayı kendilerine çok teşekkür ediyorum. “ diye konuştu. Ukrayna Kiev Su ve Kanalizasyon İdaresi yetkilileri İSU Genel Müdürü Ali Sağlık’la yapmış oldukları görüşmenin ardından Kurum’un, içme suyu, atık su ve yağmur suyu terfi merkezleri, Dilovası Atık Su Arıtma ve Geri Kazanım Suyu Tesisini gezdi. Tesisler karşısında oldukça etkilenen Kiev Vodakanal Heyeti; ilgi, alaka ve tecrübe paylaşımlarından dolayı İSU Genel Müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti.

HABER: KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.