İSU'nun örnek yatırımlarını incelediler

Kocaeli 10.11.2019 - 11:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İSU'nun örnek yatırımlarını incelediler

İSU Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nden gelen yönetici ve uzman heyete bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, örnek yatırımlarını gezdirdi. Uzun yıllar Kocaeli’nde hizmet veren İSU eski Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, MESKİ Genel Müdürlüğü görevine atandı. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, İSU Genel Müdürlüğü’nun gerçekleştirdiği örnek altyapı ve teknoloji yatırımları yerinde görmeleri için Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile uzman personelden oluşan heyeti Kocaeli’ye gönderdi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, MESKİ’den gelen, Abone İşleri Dairesi Başkanı Fatih Murat Aydınlı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Yusuf Oğuz, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Güzin Türe, Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanı Engin Yıldız ve Plan Proje Dairesi Başkanı Erkan Özkaya ile uzmanlardan oluşan heyeti makamında ağırladı. ÖRNEK YATIRIMLAR YAPTIK MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç ile yıllardır birlikte çalıştıklarını ve yapılan başarılı yatırımlarda önemli emeği bulunduğunu ifade eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Alaeddin Alkaç Bey, Kocaeli’ndeki başarılı çalışmalarını Mersin’de de sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Kocaeli olarak ülkemize örnek yatırımlar gerçekleştirdik. Buradaki tecrübelerimizi de hiçbir ayırım gözetmeksizin diğer kamu kurum ve kuruluşları ile de paylaşıyoruz. Bilgi ve tecrübelerin paylaşıldıkça insanların ve ülkelerin geliştiğine inanıyoruz. ”dedi. Konuk heyet ardından, alanlarına göre ilgili birimlerde, SCADA Kontrol Merkezi, Lojistik Merkezi, İzmit Şube Müdürlüğünde inceleme yaptı ve yapılan çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. MESKİ heyeti, iki gün boyunca İSU’da incelemelerde bulundu.

İSU Genel Müdürlüğü, Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü’nden gelen yönetici ve uzman heyete bilgi ve tecrübelerini paylaşarak, örnek yatırımlarını gezdirdi. Uzun yıllar Kocaeli’nde hizmet veren İSU eski Genel Müdür Yardımcısı Alaeddin Alkaç, MESKİ Genel Müdürlüğü görevine atandı. MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç, İSU Genel Müdürlüğü’nun gerçekleştirdiği örnek altyapı ve teknoloji yatırımları yerinde görmeleri için Daire Başkanları ve Şube Müdürleri ile uzman personelden oluşan heyeti Kocaeli’ye gönderdi. İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, MESKİ’den gelen, Abone İşleri Dairesi Başkanı Fatih Murat Aydınlı, Mali Hizmetler Dairesi Başkanı Yusuf Oğuz, Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Güzin Türe, Makine İkmal ve Tesisler Dairesi Başkanı Engin Yıldız ve Plan Proje Dairesi Başkanı Erkan Özkaya ile uzmanlardan oluşan heyeti makamında ağırladı.

ÖRNEK YATIRIMLAR YAPTIK

MESKİ Genel Müdürü Alaeddin Alkaç ile yıllardır birlikte çalıştıklarını ve yapılan başarılı yatırımlarda önemli emeği bulunduğunu ifade eden İSU Genel Müdürü Ali Sağlık, “Alaeddin Alkaç Bey, Kocaeli’ndeki başarılı çalışmalarını Mersin’de de sürdüreceğine yürekten inanıyoruz. Kocaeli olarak ülkemize örnek yatırımlar gerçekleştirdik. Buradaki tecrübelerimizi de hiçbir ayırım gözetmeksizin diğer kamu kurum ve kuruluşları ile de paylaşıyoruz. Bilgi ve tecrübelerin paylaşıldıkça insanların ve ülkelerin geliştiğine inanıyoruz. ”dedi. Konuk heyet ardından, alanlarına göre ilgili birimlerde, SCADA Kontrol Merkezi, Lojistik Merkezi, İzmit Şube Müdürlüğünde inceleme yaptı ve yapılan çalışmalar hakkında yöneticilerden bilgi aldı. MESKİ heyeti, iki gün boyunca İSU’da incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.