19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İSU PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

Kocaeli 06.02.2016 - 10:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

İSU PERSONELİNDEN ÖRNEK DAVRANIŞ

İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personeli, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personeli,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulundu. Genel Müdürlük hizmet binasından düzenlenen ve gün boyunca devam eden programda 28 kan ile 11 kök hücre bağışı yapıldı.  ÖN TESTLER YAPILDI İSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire  Başkanlığı’na bağlı Kurum Tabipliğince organize edilen kampanyaya, Genel Müdürlükte görev yapan yönetici ve personel yoğun ilgi gösterdi. Kızılay İzmit Kan Merkezi´nin deneyimli personeli tarafından, kan bağışı yapan ve yer yer sıra oluşturan personelin ön kan testleri ile tansiyon ölçümlerinin ardından kan bağışları alındı.   GÜN İÇERİSİNDE DEVAM ETTİ Gün içerisinde devam eden kampanyaya katılarak sağlık ve kan değerleri tutan 28 personel kan bağışı, 11 kişi de kök hücre bağışı yaptı. Kampanyada kan ve kök hücre bağışı yapan yönetici ve personeller, insan hayatına önemli katkıda bulunmanın huzur ve mutluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Alınan kan bağışları Kızılay Kan Merkezi´nde yapılacak olan çeşitli testlerin ardından elde edilen sonuçlara göre ihtiyaç sahibi hastalar için kullanılacak.
İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personeli, sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Büyükşehir Belediyesi İSU Genel Müdürlüğü yönetici ve personeli,  sosyal sorumluluk projesi kapsamında Kızılay’a kan ve kök hücre bağışında bulundu. Genel Müdürlük hizmet binasından düzenlenen ve gün boyunca devam eden programda 28 kan ile 11 kök hücre bağışı yapıldı.

 ÖN TESTLER YAPILDI

İSU İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire  Başkanlığı’na bağlı Kurum Tabipliğince organize edilen kampanyaya, Genel Müdürlükte görev yapan yönetici ve personel yoğun ilgi gösterdi. Kızılay İzmit Kan Merkezi´nin deneyimli personeli tarafından, kan bağışı yapan ve yer yer sıra oluşturan personelin ön kan testleri ile tansiyon ölçümlerinin ardından kan bağışları alındı.
 
GÜN İÇERİSİNDE DEVAM ETTİ

Gün içerisinde devam eden kampanyaya katılarak sağlık ve kan değerleri tutan 28 personel kan bağışı, 11 kişi de kök hücre bağışı yaptı. Kampanyada kan ve kök hücre bağışı yapan yönetici ve personeller, insan hayatına önemli katkıda bulunmanın huzur ve mutluğunu yaşadıklarını ifade ettiler. Alınan kan bağışları Kızılay Kan Merkezi´nde yapılacak olan çeşitli testlerin ardından elde edilen sonuçlara göre ihtiyaç sahibi hastalar için kullanılacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.