19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İttifak seçim sonra da devam ediyor!

Çayırova 15.08.2019 - 16:17, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İttifak seçim sonra da devam ediyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Dilovası ve Çayırova ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Büyükakın ittifakın sadece seçimde değil seçimden sonra da devam ettiğinin vurgusunu yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimini ziyaret etti. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde ortaya koydukları gayret ve azim için MHP Dilovası ilçe teşkilatına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizin ve kentimizin her alanda gelişmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte demokrasimizi daha da güçlendirirken, büyük Türkiye hedefine ulaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli üyelerine ve Dilovası ilçe yönetimine bir kez daha 31 Mart’taki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi. SİZE ÇOK GÜVENİYORUZ Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yer aldığı ziyarette, Başkan Büyükakın’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ise, “Gerçekleştirdiğiniz bu ziyaretle bize onur verdiniz. MHP teşkilatları olarak size çok güveniyoruz. Biliyoruz ki bizlerin ve halkın bu güvenini asla boşa çıkartmayacaksınız. Halkın içinde samimiyetle çalışıyorsunuz. Projelerinizi hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyorsunuz. Rabbim her daim sizleri başarılı, hizmetinizi daim kılsın. Milletimizin size karşı duyduğu samimi ve içten muhabbetini Dilovası başta olmak üzere kentimizin her noktasında görüyoruz. Bu da bize ayrı bir mutluluk veriyor” ifadelerini sarf etti. HİZMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ MHP Dilovası İlçe Başkanlığı ziyareti ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus emre Düzdaban ve yönetimini ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Fedakârlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için bizler buradan tüm katkımızı ortaya koyacağız. İstişare yolunu sadece kendi içimizde değil milletimizle de hep açık tuttuk. Ülkemize karşı ortaya konan her türlü oyunun farkındayız. Görüyoruz ve ortadan kalkması için de her türlü önlemi alıyoruz. Milletimizi sesine kulak veriyor, hizmeti için çalışıyoruz. Halkımızın hizmetkarı olarak hizmet üretmeye, gönüllere girmeye hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu.  DESTEĞİMİZ SİZİNLE  MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban Başkan Büyükakın’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a halkımızın ve MHP teşkilatının büyük bir güveni var. Kendisinin her zaman destekçisiyiz. Başarılı olması ve bu aziz millete güzel hizmetler yapması içinde desteğimiz her daim kendileriyle olacak” açıklaması yaptı. Yerel ve genel konuların yanı sıra uluslararasında alandaki gelişmelerin istişare edilmesinin ardından Başkan Düzdaban Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a Türk Bayrağı ve Osmanlı arması hediye etti. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, MHP Dilovası ve Çayırova ilçe başkanlıklarını ziyaret etti. Büyükakın ittifakın sadece seçimde değil seçimden sonra da devam ettiğinin vurgusunu yaptı.

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ve yönetimini ziyaret etti. 31 Mart mahalli idareler seçimlerinde ortaya koydukları gayret ve azim için MHP Dilovası ilçe teşkilatına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Ülkemizin ve kentimizin her alanda gelişmesi için canla başla çalışmaya devam edeceğiz. Hep birlikte demokrasimizi daha da güçlendirirken, büyük Türkiye hedefine ulaşmak için üzerimize düşen sorumlulukları yerine getireceğiz. Milliyetçi Hareket Partisi’nin kıymetli üyelerine ve Dilovası ilçe yönetimine bir kez daha 31 Mart’taki özverili çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum” dedi.

SİZE ÇOK GÜVENİYORUZ
Dilovası Belediye Başkanı Hamza Şayir ve AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut’un yer aldığı ziyarette, Başkan Büyükakın’ın kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden MHP Dilovası İlçe Başkanı Ali Osman Ayaz ise, “Gerçekleştirdiğiniz bu ziyaretle bize onur verdiniz. MHP teşkilatları olarak size çok güveniyoruz. Biliyoruz ki bizlerin ve halkın bu güvenini asla boşa çıkartmayacaksınız. Halkın içinde samimiyetle çalışıyorsunuz. Projelerinizi hayata geçirmek için yoğun bir mesai harcıyorsunuz. Rabbim her daim sizleri başarılı, hizmetinizi daim kılsın. Milletimizin size karşı duyduğu samimi ve içten muhabbetini Dilovası başta olmak üzere kentimizin her noktasında görüyoruz. Bu da bize ayrı bir mutluluk veriyor” ifadelerini sarf etti.

HİZMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ
MHP Dilovası İlçe Başkanlığı ziyareti ardından MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus emre Düzdaban ve yönetimini ziyaret eden Başkan Büyükakın, “Fedakârlıkla çalışmaya devam edeceğiz. Ülkemizin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine ulaşması için bizler buradan tüm katkımızı ortaya koyacağız. İstişare yolunu sadece kendi içimizde değil milletimizle de hep açık tuttuk. Ülkemize karşı ortaya konan her türlü oyunun farkındayız. Görüyoruz ve ortadan kalkması için de her türlü önlemi alıyoruz. Milletimizi sesine kulak veriyor, hizmeti için çalışıyoruz. Halkımızın hizmetkarı olarak hizmet üretmeye, gönüllere girmeye hep birlikte devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 

DESTEĞİMİZ SİZİNLE 
MHP Çayırova İlçe Başkanı Yunus Emre Düzdaban Başkan Büyükakın’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a halkımızın ve MHP teşkilatının büyük bir güveni var. Kendisinin her zaman destekçisiyiz. Başarılı olması ve bu aziz millete güzel hizmetler yapması içinde desteğimiz her daim kendileriyle olacak” açıklaması yaptı. Yerel ve genel konuların yanı sıra uluslararasında alandaki gelişmelerin istişare edilmesinin ardından Başkan Düzdaban Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’a Türk Bayrağı ve Osmanlı arması hediye etti. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.