İYİ Çayırova’dan Aldemir’e ziyaret!

Siyaset 07.10.2020 - 10:20, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Çayırova’dan Aldemir’e ziyaret!

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve yönetimi, göreve yeni atanan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret etti. İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve yönetimi ile beraber geçtiğimiz haftalarda Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İlçe hakkında sohbet ve istişare edilen ziyarette konuşan Başkan Uzunal; “Çayırova ilçemize yeni atanan Çayırova ilçe emniyet müdürümüz Tuncel Aldemir Beyi ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımla makamında ziyaret ederek yeni görevinin kendisine ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonlandı.  

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve yönetimi, göreve yeni atanan Çayırova İlçe Emniyet Müdürü Tuncel Aldemir’i ziyaret etti.

İYİ Parti Çayırova İlçe Başkanı Mehmet Şeref Uzunal ve yönetimi ile beraber geçtiğimiz haftalarda Çayırova İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Tuncel Aldemir’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. İlçe hakkında sohbet ve istişare edilen ziyarette konuşan Başkan Uzunal; “Çayırova ilçemize yeni atanan Çayırova ilçe emniyet müdürümüz Tuncel Aldemir Beyi ilçe yönetim kurulu arkadaşlarımla makamında ziyaret ederek yeni görevinin kendisine ve ilçemize hayırlı olması temennisinde bulunduk. Misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı. Ziyaret çekilen hatıra fotoğrafının ardından sonlandı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.