İYİ Gebze bütünleşti!

Siyaset 05.03.2020 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Gebze bütünleşti!

İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAHAR HAVASI VAR

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı Burak Uluköylü başkanlığında birbirine sımsıkı sarılan, tüm birimleriyle bütünleşen, hem gençlik kollarıyla hem de kadın kollarıyla enerjik bir görüntü çizen, sevgi ve saygı felsefesiyle yol yürüyen bir tablo çizerken herkesin alkışını kazanıyor. İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığında bahar havası var. Burak Uluköylü başkanlığında birbirine sımsıkı sarılan, tüm birimleriyle bütünleşen, hem gençlik kollarıyla hem de kadın kollarıyla enerjik bir tablo çizen partide yüzler gülüyor. Sevgi ve saygı felsefesiyle yol yürüyen çalışmalarda hep beraber duygusuyla hareket eden partide işler yolunda gidiyor. Her geçen gün üye sayısını arttıran partide, görenler “partide bahar havası hakim. Yüzler gülüyor” yorumunu yapıyorlar. ÇALIŞMALAR ARTARAK SÜRECEK Burak Uluköylü’nün atanarak göreve başladığı ve ardından seçilmiş başkan olarak kongreyle yoluna devam ettiği partide kısa zamanda yeni binanın taşınma işlemleri sona erecek. Bahara yeni binasında merhaba diyecek olan İYİ Parti ardından çalışmalarını ikiye katlayacak. Her ne kadar seçim olmasa da her an seçim olacakmış temposuyla çalışan parti yöneticileri, çalışmaların güzel gittiğini ve her an sokakta vatandaşla beraber olan bir prensip benimsediklerini kaydettiler.
İYİ PARTİ GEBZE İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAHAR HAVASI VAR

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığı Burak Uluköylü başkanlığında birbirine sımsıkı sarılan, tüm birimleriyle bütünleşen, hem gençlik kollarıyla hem de kadın kollarıyla enerjik bir görüntü çizen, sevgi ve saygı felsefesiyle yol yürüyen bir tablo çizerken herkesin alkışını kazanıyor.

İYİ Parti Gebze İlçe Başkanlığında bahar havası var. Burak Uluköylü başkanlığında birbirine sımsıkı sarılan, tüm birimleriyle bütünleşen, hem gençlik kollarıyla hem de kadın kollarıyla enerjik bir tablo çizen partide yüzler gülüyor. Sevgi ve saygı felsefesiyle yol yürüyen çalışmalarda hep beraber duygusuyla hareket eden partide işler yolunda gidiyor. Her geçen gün üye sayısını arttıran partide, görenler “partide bahar havası hakim. Yüzler gülüyor” yorumunu yapıyorlar.

ÇALIŞMALAR ARTARAK SÜRECEK

Burak Uluköylü’nün atanarak göreve başladığı ve ardından seçilmiş başkan olarak kongreyle yoluna devam ettiği partide kısa zamanda yeni binanın taşınma işlemleri sona erecek. Bahara yeni binasında merhaba diyecek olan İYİ Parti ardından çalışmalarını ikiye katlayacak. Her ne kadar seçim olmasa da her an seçim olacakmış temposuyla çalışan parti yöneticileri, çalışmaların güzel gittiğini ve her an sokakta vatandaşla beraber olan bir prensip benimsediklerini kaydettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.