19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İYİ Gebze sokağa indi

Siyaset 07.02.2020 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Gebze sokağa indi

İYİ Parti Gebze İlçe teşkilatı kış ve soğuk dinlemiyor. İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, yönetici Tekin Yılmaz ve partililer saha çalışmalarına başladı. Gebze’de soğuk dinlemeden akşamın geç saatlerine kadar bir araya gelen partililer, Gebzelilerle bir araya gelerek dert dinliyor.   ULUKÖYLÜ’YE İLGİ VAR İYİ Parti Gebze ilçe yönetimi soğuk dinlemiyor. İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, yönetici Tekin Yılmaz ve partililer saha çalışmalarına başlarken Gebze’de sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyorlar. İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebzelilerle bir araya gelerek sorunları ve dertleri dinliyor. Gebzeli vatandaşlardan ilgi gören Avukat Uluköylü ve partililer, gördükleri ilgiden dolayı bir hayli memnun olduklarını ve her şeyin iyi olacağını söylediler. DERMAN OLMAYA GELİYORUZ Partinin önemli isimlerinden yönetici Tekin Yılmaz da saha çalışmalarına aktif olarak katılırken Yılmaz, Gebzelilerle bol bol iletişim kuruyor. Yılmaz saha çalışmalarının bundan böyle daha sık devam edeceğini kaydederken “derman olmak için sahalara çıktık bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla bundan sonraki süreç bu şekilde devam edeceğiz, tek isteğimiz Gebze’nin ve ülkemizin daha iyi olması, daha mutlu, daha sağlıklı günler istiyoruz” dedi.

İYİ Parti Gebze İlçe teşkilatı kış ve soğuk dinlemiyor. İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, yönetici Tekin Yılmaz ve partililer saha çalışmalarına başladı. Gebze’de soğuk dinlemeden akşamın geç saatlerine kadar bir araya gelen partililer, Gebzelilerle bir araya gelerek dert dinliyor.  

ULUKÖYLÜ’YE İLGİ VAR

İYİ Parti Gebze ilçe yönetimi soğuk dinlemiyor. İlçe Başkanı Avukat Burak Uluköylü, yönetici Tekin Yılmaz ve partililer saha çalışmalarına başlarken Gebze’de sokak sokak gezerek vatandaşlarla bir araya geliyorlar. İlçe Başkanı Burak Uluköylü, Gebzelilerle bir araya gelerek sorunları ve dertleri dinliyor. Gebzeli vatandaşlardan ilgi gören Avukat Uluköylü ve partililer, gördükleri ilgiden dolayı bir hayli memnun olduklarını ve her şeyin iyi olacağını söylediler.

DERMAN OLMAYA GELİYORUZ

Partinin önemli isimlerinden yönetici Tekin Yılmaz da saha çalışmalarına aktif olarak katılırken Yılmaz, Gebzelilerle bol bol iletişim kuruyor. Yılmaz saha çalışmalarının bundan böyle daha sık devam edeceğini kaydederken “derman olmak için sahalara çıktık bütün yönetim kurulu arkadaşlarımızla bundan sonraki süreç bu şekilde devam edeceğiz, tek isteğimiz Gebze’nin ve ülkemizin daha iyi olması, daha mutlu, daha sağlıklı günler istiyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.