GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

İyi Parti Gebze tam kadro katıldı

Gebze 20.10.2019 - 16:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Parti Gebze tam kadro katıldı

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’nın katıldığı mahalle temsilciliklerine yetki belgesinin verilmesi ve yeni üye katılım programına İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı tam kadro katıldı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından önceki akşam mahalle temsilciliklerine yetki belgesinin verilmesi ve yeni üye katılım programı gerçekleştirildi. Dolphın Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, TBMM Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl Gençlik Kolları Başkanvekili Ali Büyükkara, 12 ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı. EN ÇOK YENİ ÜYE YAPAN GEBZE Gerçekleşen programa İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri, kadın kolları ve meclis üyeleri ile tam kadro katıldı. Programla ilgili olarak Ses Kocaeli Gazetesi’ne özel açıklamalar yapan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, “Kocaeli il başkanlığımız yapmış olduğu ve başta genel başkan yardımcımız Koray Aydın olmak üzere çok sayıda partilimizin katıldığı program çok coşkulu ve verimli geçti. Programda Gebze ilçe başkanlığı olarak tam kadro katılım sağladık. 12 ilçede en çok yeni üye yapan ilçe olarak ayrıca ayrı bir gurur ve mutluluk yaşadık” dedi.

İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın’nın katıldığı mahalle temsilciliklerine yetki belgesinin verilmesi ve yeni üye katılım programına İyi Parti Gebze İlçe Başkanlığı tam kadro katıldı. İyi Parti Kocaeli İl Başkanlığı tarafından önceki akşam mahalle temsilciliklerine yetki belgesinin verilmesi ve yeni üye katılım programı gerçekleştirildi. Dolphın Yunus Emre Kültür Merkezi’nde gerçekleşen programa İyi Parti Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Koray Aydın, TBMM Grup Başkanvekili Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan, İYİ Parti Genel İdare Kurulu Üyesi Cumali Durmuş, İl Başkanı Şanbaz Yıldız, İl Başkan Yardımcısı Pelin Dönge, İl Gençlik Kolları Başkanvekili Ali Büyükkara, 12 ilçe başkanı, yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, mahalle temsilcileri ve çok sayıda üye katıldı.

EN ÇOK YENİ ÜYE YAPAN GEBZE

Gerçekleşen programa İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk ilçe yönetimi, mahalle temsilcileri, kadın kolları ve meclis üyeleri ile tam kadro katıldı. Programla ilgili olarak Ses Kocaeli Gazetesi’ne özel açıklamalar yapan İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Özhan Aşkın Öztürk, “Kocaeli il başkanlığımız yapmış olduğu ve başta genel başkan yardımcımız Koray Aydın olmak üzere çok sayıda partilimizin katıldığı program çok coşkulu ve verimli geçti. Programda Gebze ilçe başkanlığı olarak tam kadro katılım sağladık. 12 ilçede en çok yeni üye yapan ilçe olarak ayrıca ayrı bir gurur ve mutluluk yaşadık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.