İYİ Parti kadınların yanında...

Siyaset 25.03.2020 - 14:41, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İYİ Parti kadınların yanında...

İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı ve İYİ Parti Kocaeli kadın politikaları salgın nedeniyle uzmanların evlerden çıkmamayı tavsiye ettiği şu günlerde örnek bir çalışmaya imza atıyor. İYİ Parti Kocaeli, corona salgını nedeniyle evlerde olan kadınların bu sabırlı günlerinde onlara psikolojik danışmanlık sunuyor. Partinin sosyal medya sayfaları yoluyla iletişime geçilecek olan çalışmada bu günleri daha kolay atlatmak adına kadınlara destek sağlanıyor. Yapılan çalışmayla kadınların bugünleri çabuk aşmaları planlanıyor. KADINLARIMIZ BUGÜNLERDE DESTEKLENMELİ İYİ Parti Kadın kolları başkanı Pelin Dönge gazetemize yaptığı açıklamada, “Evlerimizde kaldığımız, sosyal ve iş hayatımıza ara verdiğimiz bu süreçte ister istemez hepimiz sevdiklerimiz için, kendimiz için endişeliyiz. Sabır göstermemiz gereken bu dönemi daha kolay atlatabilmek adına psikolojik desteğin katkı sağlayacağını düşündük. En çok da ailesi için çocukları için endişelen kadınlarımız bu süreçte desteklenmeli. Çünkü kadın daha güçlü olmak durumunda. Eğer kadınlarımız bu desteğe ihtiyaç duyarsa, il başkanlığı ve kadın politikaları sayfamızdan mesaj atarak bizlere ulaşabilirler, bizler de kendilerini psikoloğumuza yönlendireceğiz ve bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Güzel günler bizleri bekliyor, hep birlikte o günlere ulaşacağız” şeklinde konuştu.

İYİ Parti Kocaeli il başkanlığı ve İYİ Parti Kocaeli kadın politikaları salgın nedeniyle uzmanların evlerden çıkmamayı tavsiye ettiği şu günlerde örnek bir çalışmaya imza atıyor. İYİ Parti Kocaeli, corona salgını nedeniyle evlerde olan kadınların bu sabırlı günlerinde onlara psikolojik danışmanlık sunuyor. Partinin sosyal medya sayfaları yoluyla iletişime geçilecek olan çalışmada bu günleri daha kolay atlatmak adına kadınlara destek sağlanıyor. Yapılan çalışmayla kadınların bugünleri çabuk aşmaları planlanıyor.

KADINLARIMIZ BUGÜNLERDE DESTEKLENMELİ

İYİ Parti Kadın kolları başkanı Pelin Dönge gazetemize yaptığı açıklamada, “Evlerimizde kaldığımız, sosyal ve iş hayatımıza ara verdiğimiz bu süreçte ister istemez hepimiz sevdiklerimiz için, kendimiz için endişeliyiz. Sabır göstermemiz gereken bu dönemi daha kolay atlatabilmek adına psikolojik desteğin katkı sağlayacağını düşündük. En çok da ailesi için çocukları için endişelen kadınlarımız bu süreçte desteklenmeli. Çünkü kadın daha güçlü olmak durumunda. Eğer kadınlarımız bu desteğe ihtiyaç duyarsa, il başkanlığı ve kadın politikaları sayfamızdan mesaj atarak bizlere ulaşabilirler, bizler de kendilerini psikoloğumuza yönlendireceğiz ve bu zor günleri hep birlikte aşacağız. Güzel günler bizleri bekliyor, hep birlikte o günlere ulaşacağız” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.