İyi partili başkandan MHP liderine göndermeli paylaşım

Siyaset 14.10.2020 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi partili başkandan MHP liderine göndermeli paylaşım

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2023 seçimlerinde adayının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylemesi üzerine sert açıklamalarla Bahçeliyi eleştirdi. Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına, “Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Erken seçim tartışması boşuna emek ve nefes israfıdır. Bizim 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” yanıtını vermişti. Bahçeli’nin açıklamalarının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız hem Bahçeli ile ilgili pişmanlığını dile getirdi, hem de sert sözlerle Bahçeli’ye yüklendi. MİLLET GEREĞİNİ YAPACAKTIR Başkan Yıldız yaptığı açıklamada, “Pişmanlıklar, muhakkak ki insan hayatında vardır! Bende de var. Ama keşkeler konusunda çok da keşke diyeceğim seçimlerim olmadı. Sn. Bahçeli ile siyaset yaptım ama hiçbir zaman desteklemedim. Yarım asırlık büyük bedeller ödemiş fikir ve misyon hareketini daracık bir kalıba sokup da dün ağıza alınmayacak küfürler ettiğin Erdoğan’ı üç yıl sonrasında olası seçimlerde aday olarak göstermeyi kime, nasıl anlatacaksın? Bu Aziz millet elbet yeri gelince gereğini yapacaktır” ifadelerine yer verdi.

İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin 2023 seçimlerinde adayının AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söylemesi üzerine sert açıklamalarla Bahçeliyi eleştirdi.

Partisinin grup toplantısında konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kılıçdaroğlu’nun erken seçim çağrısına, “Seçim isteği sipariş ve hezeyandır. Erken seçim tartışması boşuna emek ve nefes israfıdır. Bizim 2023’te Cumhurbaşkanı adayımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” yanıtını vermişti. Bahçeli’nin açıklamalarının ardından İyi Parti Kocaeli İl Başkanı Şanbaz Yıldız hem Bahçeli ile ilgili pişmanlığını dile getirdi, hem de sert sözlerle Bahçeli’ye yüklendi.

MİLLET GEREĞİNİ YAPACAKTIR

Başkan Yıldız yaptığı açıklamada, “Pişmanlıklar, muhakkak ki insan hayatında vardır! Bende de var. Ama keşkeler konusunda çok da keşke diyeceğim seçimlerim olmadı. Sn. Bahçeli ile siyaset yaptım ama hiçbir zaman desteklemedim. Yarım asırlık büyük bedeller ödemiş fikir ve misyon hareketini daracık bir kalıba sokup da dün ağıza alınmayacak küfürler ettiğin Erdoğan’ı üç yıl sonrasında olası seçimlerde aday olarak göstermeyi kime, nasıl anlatacaksın? Bu Aziz millet elbet yeri gelince gereğini yapacaktır” ifadelerine yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.