19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İyi Partililer T.C. ibaresini sordu

Gebze 03.08.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyi Partililer T.C. ibaresini sordu

İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü Gebze Belediyesi binasına konulma sözü verilen T.C. ibaresinin akıbetini sordu.

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis dün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak yoklama-açılış ile başkandı. Ardından 03 Temmuz 2019 tarihli meclis bileşimine ait karar özetlerinin okunmasıyla devam edildi. Meclisin gündem maddelerine geçilmeden İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler, koordinatör olarak görevlendirilen İbrahim Pehlivan ile ilgili Gebze Belediyenin borcunun 360 milyondan 400 milyona nasıl çıkmasıyla ilgili olarak bilgi verilmesini istedi. BELEDİYE BİNASI TADİLAT OLACAK Kayhan Özler’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 19 maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, Gebze Yenikent Mahallesi’ne semt pazarı geri gelip gelmeyeceğini ve Gebze Belediye binasına T.C. ibaresi ne zaman konulacağını sordu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de T.C. ibaresi ile ilgili olarak belediye binasına tadilat ve bakım çalışması yaptıklarında T.C. ibaresini de koyacaklarını ifade etti. Gebze Belediyesi ağustos ayı ikinci meclis toplantısı 7 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 
İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü Gebze Belediyesi binasına konulma sözü verilen T.C. ibaresinin akıbetini sordu.

Gebze Belediyesi Ağustos ayı olağan meclis dün gerçekleştirildi. Belediye meclis salonunda gerçekleşen toplantıda ilk olarak yoklama-açılış ile başkandı. Ardından 03 Temmuz 2019 tarihli meclis bileşimine ait karar özetlerinin okunmasıyla devam edildi. Meclisin gündem maddelerine geçilmeden İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Kayhan Özler, koordinatör olarak görevlendirilen İbrahim Pehlivan ile ilgili Gebze Belediyenin borcunun 360 milyondan 400 milyona nasıl çıkmasıyla ilgili olarak bilgi verilmesini istedi.

BELEDİYE BİNASI TADİLAT OLACAK

Kayhan Özler’in konuşmasının ardından gündem maddelerine geçildi. Gündemin 19 maddesi görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin görüşülmesinin ardından İyi Parti Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Birol Elüstü, Gebze Yenikent Mahallesi’ne semt pazarı geri gelip gelmeyeceğini ve Gebze Belediye binasına T.C. ibaresi ne zaman konulacağını sordu. Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz de T.C. ibaresi ile ilgili olarak belediye binasına tadilat ve bakım çalışması yaptıklarında T.C. ibaresini de koyacaklarını ifade etti. Gebze Belediyesi ağustos ayı ikinci meclis toplantısı 7 Ağustos Çarşamba günü saat 16.00’da gerçekleştirilecek. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.