İyilik Kervanı Gür’e gitti!

Çayırova 17.08.2020 - 12:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

İyilik Kervanı Gür’e gitti!

Gebze'den dünyaya uzanan yardım eli İyilik Kervanının kurucusu ve Başkanı Asiye Gül ve ekibi Ali Osman Gür’ü işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Gebze'de başlatılan iyilik kervanına bir destekte Optima Makina sahibi Ali Osman Gür’den geldi. Ziyarette desteğinin her zaman süreceğini belirten Gür, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Yaptığınız çalışmalar Kocaeli ve Gebze Bölgemiz için gurur ve onur verici bir davranış. Ekibinizi ve sizi tebrik ederim gerçekten çok güzel işler yapıyorsunuz. Bu gibi çalışmalarla bizlerinde elini taşın altına koyarak dahil etmeniz, böyle güzel bir çalışmaya emeğimizin ve katkımızın olması bizleri onurlandırır. Öte yandan herkesin bu güzel çalışmaya destek olması gerek.” dedi. GAYEMİZ YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK Ziyarette çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan ve Gür’e projelerini anlatan Asiye Gül, “Ali Osman Bey ile yetime ve yoksula yardım noktasında daha fazla neler yapabiliriz gayemiz bu olmalı yönünde istişare yaptık. Kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu yolda yollarımızı açan Rabbime şükürler olsun. Bu yolda bize yoldaş olan bu kervanda biz de varız diyen değerli Kardeşlerimden de Allah razı olsun” dedi.

Gebze'den dünyaya uzanan yardım eli İyilik Kervanının kurucusu ve Başkanı Asiye Gül ve ekibi Ali Osman Gür’ü işyerinde ziyaret etti. Ziyarette Gebze'de başlatılan iyilik kervanına bir destekte Optima Makina sahibi Ali Osman Gür’den geldi. Ziyarette desteğinin her zaman süreceğini belirten Gür, “Çalışmalarınızı yakından takip ediyorum. Yaptığınız çalışmalar Kocaeli ve Gebze Bölgemiz için gurur ve onur verici bir davranış. Ekibinizi ve sizi tebrik ederim gerçekten çok güzel işler yapıyorsunuz. Bu gibi çalışmalarla bizlerinde elini taşın altına koyarak dahil etmeniz, böyle güzel bir çalışmaya emeğimizin ve katkımızın olması bizleri onurlandırır. Öte yandan herkesin bu güzel çalışmaya destek olması gerek.” dedi.

GAYEMİZ YETİMLERİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRMEK

Ziyarette çalışmalarla ilgili istişarelerde bulunan ve Gür’e projelerini anlatan Asiye Gül, “Ali Osman Bey ile yetime ve yoksula yardım noktasında daha fazla neler yapabiliriz gayemiz bu olmalı yönünde istişare yaptık. Kendisine destekleri için teşekkür ediyoruz. Bu yolda yollarımızı açan Rabbime şükürler olsun. Bu yolda bize yoldaş olan bu kervanda biz de varız diyen değerli Kardeşlerimden de Allah razı olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.