İyilik Kervanından Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova 09.04.2018 - 16:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İyilik Kervanından Başkan Demirci’ye Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Mimar Sinan ve Beylikbağı Mahalleri civarında Asiye Gül’ün başkanlığını yaptığı İyilik Kervanı Gönüllülerini kabul etti.

Belediye Başkanlık Makamında hayırsever gönüllülerin yaptığı faaliyetleri anlatan İyilik Kervanı Gönüllüleri Başkanı Asiye Gül, Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. İyilik Kervanı Gönüllüleri olarak birçok alanda hayırseverlerle birlikte yardımlaşma anlamında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Gül, İyilik Kervanı İrtibat Ofisini hizmete açacaklarını söyledi.   14 Nisan Cumartesi günü yapacakları açılışa davetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten başkan Demirci, İyilik Kervanı Gönüllüleri Başkanı Asiye Gül’ü ve Çayırova Sorumlusu Ebru Özdemir’i yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tebrik etti. Yardıma muhtaç olana yardım etmenin çok onurlu ve hoşgörülü bir davranış olduğunu ifade eden Demirci, İyilik Kervanı Gönüllülerinin bu anlamda çok güzel bir hizmeti ortaya koyduklarını belirtti.   Demirci, “Yapmış olduğumuz her bir yatırım insanımız içindir. Bu anlamda ilçemize değer katacak çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha güzel ve modern bir Çayırova sunmaya gayret ediyoruz. Bunun yanısıra yine vatandaşlarımızın her zaman yanında olmayı kendimize görev ve sorumluluk ediniyoruz. İyi ve kötü günde halkımızla bir arada olmanın yanısıra sürekli iç içe olmayada özen gösteriyoruz.” dedi.
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, Gebze Mimar Sinan ve Beylikbağı Mahalleri civarında Asiye Gül’ün başkanlığını yaptığı İyilik Kervanı Gönüllülerini kabul etti.

Belediye Başkanlık Makamında hayırsever gönüllülerin yaptığı faaliyetleri anlatan İyilik Kervanı Gönüllüleri Başkanı Asiye Gül, Belediye Başkanı Şevki Demirci’ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. İyilik Kervanı Gönüllüleri olarak birçok alanda hayırseverlerle birlikte yardımlaşma anlamında önemli çalışmalar yaptıklarını belirten Gül, İyilik Kervanı İrtibat Ofisini hizmete açacaklarını söyledi.

 

14 Nisan Cumartesi günü yapacakları açılışa davetlerinden dolayı teşekkürlerini ileten başkan Demirci, İyilik Kervanı Gönüllüleri Başkanı Asiye Gül’ü ve Çayırova Sorumlusu Ebru Özdemir’i yapmış oldukları hizmetlerden dolayı tebrik etti. Yardıma muhtaç olana yardım etmenin çok onurlu ve hoşgörülü bir davranış olduğunu ifade eden Demirci, İyilik Kervanı Gönüllülerinin bu anlamda çok güzel bir hizmeti ortaya koyduklarını belirtti.

 

Demirci, “Yapmış olduğumuz her bir yatırım insanımız içindir. Bu anlamda ilçemize değer katacak çalışmalarla, vatandaşlarımıza daha güzel ve modern bir Çayırova sunmaya gayret ediyoruz. Bunun yanısıra yine vatandaşlarımızın her zaman yanında olmayı kendimize görev ve sorumluluk ediniyoruz. İyi ve kötü günde halkımızla bir arada olmanın yanısıra sürekli iç içe olmayada özen gösteriyoruz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.