19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzmit’te çaldılar Dilovası’nda yakalandılar!

Dilovası 10.10.2017 - 12:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

İzmit’te çaldılar Dilovası’nda yakalandılar!

Çaldığı motosikletle gezerken yakalandı

İZMİT'ten çaldığı motosikletin şase ve motor numarasını değiştirerek gezen 25 yaşındaki A.B. ve ona yardımcı olduğu ileri sürülen 24 yaşındaki H.Y. yakalandı. 23 Ocak'ta İzmit Erenler Mahallesi'nde Şefkat Atacan'a ait motosikletin çalınması üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri soruşturma başlattı. Dilovası İlçesi'nde çalınan motosiklete benzer bir motosiklet olduğunu belirleyen ekipler, A.B.'yi motosikletle gezerken yakaladı. Polis, motosikletin şase ve motor numaralarının değiştirildiğini tespit etti. Motosikletin Şefkat Atacan'a ait olduğunun belirlenmesi üzerine A.B. ve motosikleti çalmasına yardımcı olan H.Y. gözaltına alındı. A.B.'nin motosiklet hırsızlığından emniyette kaydının olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından 2 kişi adliyeye sevk edildi. Motosiklet ise sahibine teslim edildi.  
Çaldığı motosikletle gezerken yakalandı

İZMİT'ten çaldığı motosikletin şase ve motor numarasını değiştirerek gezen 25 yaşındaki A.B. ve ona yardımcı olduğu ileri sürülen 24 yaşındaki H.Y. yakalandı.

23 Ocak'ta İzmit Erenler Mahallesi'nde Şefkat Atacan'a ait motosikletin çalınması üzerine Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekipleri soruşturma başlattı. Dilovası İlçesi'nde çalınan motosiklete benzer bir motosiklet olduğunu belirleyen ekipler, A.B.'yi motosikletle gezerken yakaladı. Polis, motosikletin şase ve motor numaralarının değiştirildiğini tespit etti. Motosikletin Şefkat Atacan'a ait olduğunun belirlenmesi üzerine A.B. ve motosikleti çalmasına yardımcı olan H.Y. gözaltına alındı. A.B.'nin motosiklet hırsızlığından emniyette kaydının olduğu belirlendi. Emniyetteki işlemlerin ardından 2 kişi adliyeye sevk edildi. Motosiklet ise sahibine teslim edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.