19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

İzocam işçi sağlığına önem veriyor

Dilovası 19.06.2019 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

İzocam işçi sağlığına önem veriyor

İzocam Dilovası tesisinde 2019 İzocam Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Vizyon ve İlkeleri lansman toplantısını gerçekleştirdi. Sıfır çevre kazası, iş kazası ve minimum çevresel etki hedefleri kapsamında dördüncü lansman toplantısında çalışanları ile buluşan İzocam ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konularına dikkat çekti. Yetkililerden yapılan açıklamada, “İzocam’ın çalışma ilkeleri arasında yer alan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konusu ayni zamanda şirket kültürünün güçlü bir bileşeni olarak önem taşıyor. İzocam tüm faaliyetlerinde iş sağlığı ve güvenliğinden ödün vermeden; müşterilerinin talep ve beklentilerini uluslararası standartlara uygun olarak zamanında karşılamaya, çevreyi korumayı, enerji verimliliğini sürdürmeyi, sorumlu olduğu tüm yasal ve diğer gereklilikleri duyarlılıkla yerine getirmeyi amaçlıyor.  OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi tesislerinde uygulayan İzocam; mevcut tüm birimlerinde ve yatırımlarında, iş sağlığı ve güvenliği performansının belirlenmesi için risklerini tanımlıyor, periyodik kontrollerini yapıyor ve gerekli tüm önlemleri alarak sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlıyor” ifadelerine yer verdi. KÜBRA AKABALI

İzocam Dilovası tesisinde 2019 İzocam Çevre İş Sağlığı ve Güvenliği Vizyon ve İlkeleri lansman toplantısını gerçekleştirdi. Sıfır çevre kazası, iş kazası ve minimum çevresel etki hedefleri kapsamında dördüncü lansman toplantısında çalışanları ile buluşan İzocam ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konularına dikkat çekti. Yetkililerden yapılan açıklamada, “İzocam’ın çalışma ilkeleri arasında yer alan ‘İş Sağlığı ve Güvenliği’ konusu ayni zamanda şirket kültürünün güçlü bir bileşeni olarak önem taşıyor. İzocam tüm faaliyetlerinde iş sağlığı ve güvenliğinden ödün vermeden; müşterilerinin talep ve beklentilerini uluslararası standartlara uygun olarak zamanında karşılamaya, çevreyi korumayı, enerji verimliliğini sürdürmeyi, sorumlu olduğu tüm yasal ve diğer gereklilikleri duyarlılıkla yerine getirmeyi amaçlıyor.

 OHSAS 18001 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi tesislerinde uygulayan İzocam; mevcut tüm birimlerinde ve yatırımlarında, iş sağlığı ve güvenliği performansının belirlenmesi için risklerini tanımlıyor, periyodik kontrollerini yapıyor ve gerekli tüm önlemleri alarak sistemin sürekli iyileştirilmesini sağlıyor” ifadelerine yer verdi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.