GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Joker Gebze’de gösterime giriyor!

Gebze 03.10.2019 - 15:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Joker Gebze’de gösterime giriyor!

Dünya’da Büyük Ses Getiren JOKER Filmi,Yarın Gebze’de Gösterimde  4 Ekim'de( yarın) tüm dünyada ve ülkemizde aynı anda vizyona girecek olan  Joker filmi Gebze Center Cinemaximum’ da iki salonda gösterilecek. +18 yaş sınırıyla vizyona girecek. Todd Phillips imzalı Joker filminin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor. Gebze Center Cinemaximum’un müdürü Uğur Dalkılıç’’ 4 Ekim’de tüm dünyada ve türkiye’ de de aynı anda vizyona girecek olan JOKER filminde + 18 yaş sınırlaması getirildi. Gebze’de de Filme vizyona girmeden de büyük bir ilgi var. Gebze Center Cinemaximum da 4 Ekimden itibaren iki salonda vizyona girecek olan JOKER filmini izleyicilerimiz  11.00 – ,13.35 – 16.10, - 18.45, -19.20, - 21.20 ve 22.00 seanslarında izleyeceklerdir’’dedi.Bir buçuk senedir sinema gündemini meşgul eden Joker filmi, bu yılın en çok merak edilen projelerinden biri. DC Comics’in sevilen çizgiromanlarını beyazperdeye uyarlayan ancak bu konuda Marvel kadar başarılı olamayan Warner Bros’un, Joker karakterini ekrana nasıl yansıtacağı konusunda kafamızda bir sürü soru işareti vardı. Superman, Batman ve Wonder Woman gibi süper kahramanların yer aldığı bir evren kuran Warner Bros, Joker için farklı bir strateji uyguladı ve bu filmin DC Genişletilmiş Evreni’nden bağımsız olarak çekilmesine karar verdi.’’

Dünya’da Büyük Ses Getiren JOKER Filmi,Yarın Gebze’de Gösterimde 
4 Ekim'de( yarın) tüm dünyada ve ülkemizde aynı anda vizyona girecek olan  Joker filmi Gebze Center Cinemaximum’ da iki salonda gösterilecek. +18 yaş sınırıyla vizyona girecek. Todd Phillips imzalı Joker filminin başrolünde Joaquin Phoenix yer alıyor.
Gebze Center Cinemaximum’un müdürü Uğur Dalkılıç’’ 4 Ekim’de tüm dünyada ve türkiye’ de de aynı anda vizyona girecek olan JOKER filminde + 18 yaş sınırlaması getirildi. Gebze’de de Filme vizyona girmeden de büyük bir ilgi var. Gebze Center Cinemaximum da 4 Ekimden itibaren iki salonda vizyona girecek olan JOKER filmini izleyicilerimiz  11.00 – ,13.35 – 16.10, - 18.45, -19.20, - 21.20 ve 22.00 seanslarında izleyeceklerdir’’dedi.Bir buçuk senedir sinema gündemini meşgul eden Joker filmi, bu yılın en çok merak edilen projelerinden biri. DC Comics’in sevilen çizgiromanlarını beyazperdeye uyarlayan ancak bu konuda Marvel kadar başarılı olamayan Warner Bros’un, Joker karakterini ekrana nasıl yansıtacağı konusunda kafamızda bir sürü soru işareti vardı. Superman, Batman ve Wonder Woman gibi süper kahramanların yer aldığı bir evren kuran Warner Bros, Joker için farklı bir strateji uyguladı ve bu filmin DC Genişletilmiş Evreni’nden bağımsız olarak çekilmesine karar verdi.’’

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.