KILIÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

01.04.2015 - 11:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:30
 

KILIÇ AİLESİNİN ACI GÜNÜ!

Kılıç Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan ve Lokman Kılıç’ın dayısı Cesim Akbay’ın eşi Gülnaz Akbay dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yengesi Gülnaz Akbay’ı (53) kaybeden Ayhan Kılıç’ı acı gününde ailesi ve sevenlerinin yanı sıra iş dünyası eşlik edip acısına ortak oldu.  Önceki gün ani bir şekilde rahatsızlanan ve hayatını kaybeden merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Körfez Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Körfez Merkez mezarlığında toprağa verildi. HEDEF GAZETESİ AİLESİ OLARAK MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.
Kılıç Nakliyat Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan ve Lokman Kılıç’ın dayısı Cesim Akbay’ın eşi Gülnaz Akbay dualar eşliğinde toprağa verildi.

Yengesi Gülnaz Akbay’ı (53) kaybeden Ayhan Kılıç’ı acı gününde ailesi ve sevenlerinin yanı sıra iş dünyası eşlik edip acısına ortak oldu.  Önceki gün ani bir şekilde rahatsızlanan ve hayatını kaybeden merhumun cenazesi öğle namazına müteakip Körfez Yavuz Sultan Selim Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Körfez Merkez mezarlığında toprağa verildi.

HEDEF GAZETESİ AİLESİ OLARAK MERHUMEYE ALLAH'TAN RAHMET YAKINLARINA BAŞ SAĞLIĞI DİLİYORUZ.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.