19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KILIÇ OYUNU ÇOCUKLARIYLA KULLANDI

Çayırova 16.04.2017 - 13:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KILIÇ OYUNU ÇOCUKLARIYLA KULLANDI

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, sabah saatlerinde Reysaş İlköğretim okuluna giderek oyunu kullandı. Eşi Zarife Kılıç oğlu Yiğithan ve kızı Melek ile birlikte Reysaş İlköğretim okuluna giderek oyunu kullanan Başkan Kılıç daha sonra sandıkları gezerek, görevlilere başarılar diledi. Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, ülkemiz için sandıklara gidelim diyerek, “vatandaşlık görevini yaparak sandığa giden vatandaşlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başkan Kılıç, Demokrasimizin olmazsa olmazı sandık için oylarımızı kullanarak ülkemiz için en doğru karar ne ise onu vereceğiz. İnanıyorum ki bu oylama sonucunda Türkiye için en doğru karar verilecektir.” Dedi.

AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, sabah saatlerinde Reysaş İlköğretim okuluna giderek oyunu kullandı. Eşi Zarife Kılıç oğlu Yiğithan ve kızı Melek ile birlikte Reysaş İlköğretim okuluna giderek oyunu kullanan Başkan Kılıç daha sonra sandıkları gezerek, görevlilere başarılar diledi.

Oyunu kullandıktan sonra kısa bir açıklama yapan AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, ülkemiz için sandıklara gidelim diyerek, “vatandaşlık görevini yaparak sandığa giden vatandaşlara da teşekkür etmeyi ihmal etmedi. Başkan Kılıç, Demokrasimizin olmazsa olmazı sandık için oylarımızı kullanarak ülkemiz için en doğru karar ne ise onu vereceğiz. İnanıyorum ki bu oylama sonucunda Türkiye için en doğru karar verilecektir.” Dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.