KAISAD sezonu kapatıyor

Darıca 25.03.2017 - 11:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISAD sezonu kapatıyor

Her ay geleneksel hale dönüşen KAISİAD (Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği) kahvaltılarının sondan bir önceki toplantısı Resul Orman ev sahipliğinde yapıldı.

Gelecek ay Meşaik Karakuş evsahipliğinde düzenlenecek olan kahvaltılı toplantı sonrasında Ramazan Ayı nedeniyle sezonu kapatacak olan KAISİAD, yeni sezonda ilk kahvaltılı toplantısını Eylül Ayında gerçekleştirecek. Resul Orman evsahipliğinde düzenlenen toplantıların sonuncusunda Köprübaşı Çağ Kebap Restaurant’ta bir araya gelen üyeler deprem riski ve eğitim üzerinde görüş belirttiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş selamlama konuşmasının ardından sözü Resul Orman’a verdi. Orman, Japonya’da gerçekleşen büyük depremler sonrası şehirlerde ve yapılarda oluşan hasarlar, can ve mal kayıpları ile başta 1999  Marmara Depremi olmak üzere Türkiye’de gerçekleşen depremler arasında bir kıyaslama yaptı. Bu konu zerine Japoınya’ya bir heyet gönderilerek analiz ve incelemelerde bulunulduğunu ve yapıların inşaası öncesi projelendirmelerde hassasiyet gösterilmesi gereken detaylara ilişkin bilgilendirme yaptı. DEMİR’DEN DAVET VAR Toplantıda hazır bulunan İdris Demir’de söz alarak, 11 Nisan’da Karslı hemşerilerin Çayırova’da bir araya gelerek Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan’ı ağırlayacaklarını bu toplantıda KAISİAD Üyelerinin de bulunmasını rica etti. Haber Adnan Ayvaz
Her ay geleneksel hale dönüşen KAISİAD (Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamları Derneği) kahvaltılarının sondan bir önceki toplantısı Resul Orman ev sahipliğinde yapıldı.

Gelecek ay Meşaik Karakuş evsahipliğinde düzenlenecek olan kahvaltılı toplantı sonrasında Ramazan Ayı nedeniyle sezonu kapatacak olan KAISİAD, yeni sezonda ilk kahvaltılı toplantısını Eylül Ayında gerçekleştirecek. Resul Orman evsahipliğinde düzenlenen toplantıların sonuncusunda Köprübaşı Çağ Kebap Restaurant’ta bir araya gelen üyeler deprem riski ve eğitim üzerinde görüş belirttiler. Toplantının açılış konuşmasını yapan Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş selamlama konuşmasının ardından sözü Resul Orman’a verdi. Orman, Japonya’da gerçekleşen büyük depremler sonrası şehirlerde ve yapılarda oluşan hasarlar, can ve mal kayıpları ile başta 1999  Marmara Depremi olmak üzere Türkiye’de gerçekleşen depremler arasında bir kıyaslama yaptı. Bu konu zerine Japoınya’ya bir heyet gönderilerek analiz ve incelemelerde bulunulduğunu ve yapıların inşaası öncesi projelendirmelerde hassasiyet gösterilmesi gereken detaylara ilişkin bilgilendirme yaptı.

DEMİR’DEN DAVET VAR

Toplantıda hazır bulunan İdris Demir’de söz alarak, 11 Nisan’da Karslı hemşerilerin Çayırova’da bir araya gelerek Ulaştırma Bakanı Ahmet Aslan’ı ağırlayacaklarını bu toplantıda KAISİAD Üyelerinin de bulunmasını rica etti.

Haber Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.