19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

KAISİAD misafir ağırladı

Gebze 25.02.2017 - 10:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

KAISİAD misafir ağırladı

Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği’nin her ay düzenlenen kahvaltı programlarının sonuncusu yine Köprübaşı Cağ Kebap Restaurant’ta gerçekleşti.

      KAISİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıya siyasi, sivil toplum kuruluşu ve diğer sektörlerden de misafirler yer aldı. Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Emekliler Derneği Başkanı Ali Öztunç, Ziraat Bankası Gebze Şube Müdürü Cesur Ülbeği’nin katıldığı toplantının kahvaltısını Birol Çiçek ikram etti. Toplantıda üyelere ve misafirlere yönelik selamlama konuşması yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş yaptığı selamlama konuşmasında, Sarıkamış’a yönelik yapılan gezinin olumlu yansımalarına değindi. Daarıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’te konuşmasında, “Ben buraya siyasi kimliğimle değil bir hemşeriniz bir üyeniz olarak buradayım. Referandum seçimlerinde özellikle parti rozetimi çıkararak siyasi bir yarış içinde olmadığımın altını çizmek isterim. Bu hepimizi ilgilendiren ülkemizin geleceği ile ilgili bir durumdur. O partinin bu kişinin seçim yarışı değildir. Derneğin siyaset üstü bir güzergahı olduğunun farkındayım. Bu sınırlar içinde siyaset dahilinde bir söylemde olmak istemem.”dedi. Toplantıda, dernek kurucu başkanı Ufuk Ekinci, Yakup Kaya, Emekliler Derneği Başkanı Ali Öztunç, Gazeteci-Yazar Levent Altun ve Ziraat Bankası Gebze Şube Müdürü Cesur Ülbeği’de kısa selamlama konuşmaları yaptılar.
Kars Ardahan Iğdırlı Sanayici ve İşadamı Derneği’nin her ay düzenlenen kahvaltı programlarının sonuncusu yine Köprübaşı Cağ Kebap Restaurant’ta gerçekleşti.

 

 

 

KAISİAD Yönetim Kurulu Üyelerinin katıldığı toplantıya siyasi, sivil toplum kuruluşu ve diğer sektörlerden de misafirler yer aldı.

Darıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Gebze Emekliler Derneği Başkanı Ali Öztunç, Ziraat Bankası Gebze Şube Müdürü Cesur Ülbeği’nin katıldığı toplantının kahvaltısını Birol Çiçek ikram etti. Toplantıda üyelere ve misafirlere yönelik selamlama konuşması yapan KAISİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nasrettin Bavaş yaptığı selamlama konuşmasında, Sarıkamış’a yönelik yapılan gezinin olumlu yansımalarına değindi. Daarıca CHP İlçe Başkanı Yakup Törk’te konuşmasında, “Ben buraya siyasi kimliğimle değil bir hemşeriniz bir üyeniz olarak buradayım. Referandum seçimlerinde özellikle parti rozetimi çıkararak siyasi bir yarış içinde olmadığımın altını çizmek isterim. Bu hepimizi ilgilendiren ülkemizin geleceği ile ilgili bir durumdur. O partinin bu kişinin seçim yarışı değildir. Derneğin siyaset üstü bir güzergahı olduğunun farkındayım. Bu sınırlar içinde siyaset dahilinde bir söylemde olmak istemem.”dedi. Toplantıda, dernek kurucu başkanı Ufuk Ekinci, Yakup Kaya, Emekliler Derneği Başkanı Ali Öztunç, Gazeteci-Yazar Levent Altun ve Ziraat Bankası Gebze Şube Müdürü Cesur Ülbeği’de kısa selamlama konuşmaları yaptılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.