KABE'DE KORKU DOLU ANLAR

20.08.2018 - 10:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

KABE'DE KORKU DOLU ANLAR

Hac görevi için Mekke'de bulunan hacı adaylarını akşam saatlerinde meydana gelen yağmur ve fırtına korkuttu. Kameralara yansıyan korkunç görüntülerde Kabe'nin de örtüsü açıldı.

Hac farizasını yerine getirmek için Mekke'de bulunan hacı adaylarını akşam saatlerinde meydana gelen yağmur ve fırtına korkuttu. Çadırları yerinden sökecekmiş gibi esen rüzgar, yağmur ve hacı adaylarının paniği anbean kameralara yansıdı. Mekke şehir merkezinde ise şiddetli rüzgar sebebi ile ağaçlar yan yattı, Kabe'nin örtüsü meydana gelen fırtına sebebi ile açıldı HACI ADAYLARI ZOR ANLAR YAŞADI Akşam saatlerinde Arafat'ta hacı adayları önce kum fırtınası ile karşılaştı, hava karardı. Ardından şiddetli yağmur başladı. Fırtına ve yağmur nedeniyle hacı adayları zor anlar yaşadı. HIZI 90 KM'YE ÇIKTI, ELEKTRİKLER KESİLDİ Fırtınanın saatteki hızı yer yer 90 km'ye kadar ulaştı. Arafat'ta hacı adaylarına tahsis edilen büyük çadırlar rüzgardan etkilenirken herhangi bir devrilme hadisesi yaşanmadı. Güvenlik sebebi ile çadırlara verilen elektrik kesildi. Fırtınaya Mina'da yakalanan hacı adaylarının bazıları hafif olarak yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından anında müdahale edildi. KUM FIRTINASI DA GÖZLENDİ İlerleyen saatlerde Mekke'den vakfe için Arafat'a çıkan hacı adaylarının yakalandığı kum fırtınası sona erdi. Arafat'ta çadırlara yeniden elektrik verilmeye başlandı. Çadırlardaki klimaların yeniden çalıştırıldığı ve hacı adaylarının dinlenmeye çekildiği bildirildi. KABE'NİN ÖRTÜSÜ AÇILDI Mekke şehir merkezinde ise şiddetli rüzgar sebebi ile ağaçlar yan yattı, Kabe'nin örtüsü meydana gelen fırtına sebebi ile açıldı. Kabe'nin büyük bir kısmını daha önce hiç açık görmeyen hacılar şaşkınlık yaşadı.
Hac görevi için Mekke'de bulunan hacı adaylarını akşam saatlerinde meydana gelen yağmur ve fırtına korkuttu. Kameralara yansıyan korkunç görüntülerde Kabe'nin de örtüsü açıldı.

Hac farizasını yerine getirmek için Mekke'de bulunan hacı adaylarını akşam saatlerinde meydana gelen yağmur ve fırtına korkuttu. Çadırları yerinden sökecekmiş gibi esen rüzgar, yağmur ve hacı adaylarının paniği anbean kameralara yansıdı.

Mekke şehir merkezinde ise şiddetli rüzgar sebebi ile ağaçlar yan yattı, Kabe'nin örtüsü meydana gelen fırtına sebebi ile açıldı

HACI ADAYLARI ZOR ANLAR YAŞADI

Akşam saatlerinde Arafat'ta hacı adayları önce kum fırtınası ile karşılaştı, hava karardı. Ardından şiddetli yağmur başladı. Fırtına ve yağmur nedeniyle hacı adayları zor anlar yaşadı.

HIZI 90 KM'YE ÇIKTI, ELEKTRİKLER KESİLDİ

Fırtınanın saatteki hızı yer yer 90 km'ye kadar ulaştı. Arafat'ta hacı adaylarına tahsis edilen büyük çadırlar rüzgardan etkilenirken herhangi bir devrilme hadisesi yaşanmadı. Güvenlik sebebi ile çadırlara verilen elektrik kesildi. Fırtınaya Mina'da yakalanan hacı adaylarının bazıları hafif olarak yaralandı. Yaralılara sağlık ekipleri tarafından anında müdahale edildi.

KUM FIRTINASI DA GÖZLENDİ

İlerleyen saatlerde Mekke'den vakfe için Arafat'a çıkan hacı adaylarının yakalandığı kum fırtınası sona erdi. Arafat'ta çadırlara yeniden elektrik verilmeye başlandı. Çadırlardaki klimaların yeniden çalıştırıldığı ve hacı adaylarının dinlenmeye çekildiği bildirildi.

KABE'NİN ÖRTÜSÜ AÇILDI

Mekke şehir merkezinde ise şiddetli rüzgar sebebi ile ağaçlar yan yattı, Kabe'nin örtüsü meydana gelen fırtına sebebi ile açıldı. Kabe'nin büyük bir kısmını daha önce hiç açık görmeyen hacılar şaşkınlık yaşadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.