19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kaçak atığa af yok

Gebze 21.12.2015 - 18:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kaçak atığa af yok

Denizli Göleti çevresindeki ormanlık alana kaçık atık dökümü yapan firmaya Gebze Belediyesi tarafından ceza kesildi.

Gebze Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı çevre koruma ve kontrol servisi ekiplerinin Gebze genelindeki atık denetimleri devam ediyor. Ekipler, Gebze’de çevrenin korunması ve çevre suçlarının önlenmesi amacıyla boş arsalara, ormanlık alanlara ve yol kenarlarına kaçak olarak moloz, çöp ve sanayi atık dökümünü önlemek için sıkı denetim uyguluyor. DENİZLİ GÖLETİ’NDE KAÇAK ATIĞA CEZA Yapılan bir ihbarı değerlendiren çevre koruma ve kontrol servisi ekipleri, Denizli Göleti çevresindeki ormanlık alana kaçak olarak moloz ve tekstil atıklarının döküldüğünü tespit etti. Atıklar üzerinde inceleme yapan görevliler, bölgeye kaçak atık bırakan firmayı tespit etti. Yapılan araştırma sonucu kaçak dökümün Gebze’de faaliyet gösteren bir işletmeye ait olduğu belirlenerek tutanak tutuldu. Kabahatlar Kanunu uyarınca ilgili firmaya idari para cezası uygulandı. Ayrıca bölgeye dökülen atıkların işletme tarafından kaldırılarak bertaraf edilmesi sağlandı. DENETİMLER DEVAM EDECEK Belediye yetkilileri, sanayileşme ve yapılaşmanın yoğun olduğu ilçede kaçak atık dökümlerinin önüne geçmek amacıyla denetimlerin aralıksız olarak devam ettiğini bildirdi. Yetkililer, kaçak atık dökümüyle ilgili Gebze Belediyesi’ne ait 641 78 17 No’lu hattın görev başında olduğunu belirterek, çevre kirliliğine karşı duyarlı vatandaşların bu numarayı aramalarını istedi.
Denizli Göleti çevresindeki ormanlık alana kaçık atık dökümü yapan firmaya Gebze Belediyesi tarafından ceza kesildi.

Gebze Belediyesi temizlik işleri müdürlüğüne bağlı çevre koruma ve kontrol servisi ekiplerinin Gebze genelindeki atık denetimleri devam ediyor. Ekipler, Gebze’de çevrenin korunması ve çevre suçlarının önlenmesi amacıyla boş arsalara, ormanlık alanlara ve yol kenarlarına kaçak olarak moloz, çöp ve sanayi atık dökümünü önlemek için sıkı denetim uyguluyor.

DENİZLİ GÖLETİ’NDE KAÇAK ATIĞA CEZA

Yapılan bir ihbarı değerlendiren çevre koruma ve kontrol servisi ekipleri, Denizli Göleti çevresindeki ormanlık alana kaçak olarak moloz ve tekstil atıklarının döküldüğünü tespit etti. Atıklar üzerinde inceleme yapan görevliler, bölgeye kaçak atık bırakan firmayı tespit etti. Yapılan araştırma sonucu kaçak dökümün Gebze’de faaliyet gösteren bir işletmeye ait olduğu belirlenerek tutanak tutuldu. Kabahatlar Kanunu uyarınca ilgili firmaya idari para cezası uygulandı. Ayrıca bölgeye dökülen atıkların işletme tarafından kaldırılarak bertaraf edilmesi sağlandı.

DENETİMLER DEVAM EDECEK

Belediye yetkilileri, sanayileşme ve yapılaşmanın yoğun olduğu ilçede kaçak atık dökümlerinin önüne geçmek amacıyla denetimlerin aralıksız olarak devam ettiğini bildirdi. Yetkililer, kaçak atık dökümüyle ilgili Gebze Belediyesi’ne ait 641 78 17 No’lu hattın görev başında olduğunu belirterek, çevre kirliliğine karşı duyarlı vatandaşların bu numarayı aramalarını istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.