KADEF’te kongre hazırlığı!

Kocaeli 17.10.2020 - 20:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

KADEF’te kongre hazırlığı!

Geçtiğimiz aylarda kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) yönetim kurulu toplantısını KADEF Başkanı Ömer Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirdi. Yeni açılan federasyon binasında yapılan toplantıda KADEF yöneticilerine Ağrı yöresine ait yöresel bir yemek olan ‘halise’ ikram edilirken, Kocaeli'nde bulunan tüm Ağrı Dernekleri de toplantıya eksiksiz olarak katıldı. Toplantıda konuşan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, rutin toplantılarını aylık değil her hafta ayrı bir dernekte hız kesmeden önemli kararlar alarak yapacaklarını belirterek, “Kocaeli’nde yaşayan ve Türkiye'nin her yerinde bulunan Ağrılı hemşerilerinin federasyondan çok şey beklediğinin bilincindeyiz. Ekonomik özgürlüklerini kazanmamış toplumlar sosyal anlamda gelişim sağlayamazlar. Metropollerde yaşayan hemşerilerimiz sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda başarıyı yakalamışlardır. Hemşerilerimizin manevi destekleri bizler için önemlidir" dedi.                                                                 DEVAM EDEN PROJELER VAR                             Düzenlenen ziyaretlerde özel hastanelere yönelik indirim anlaşma protokolleri de yaptıklarını belirten Yıldırım, Kocaeli’nde faaliyet gösteren tüm Ağrı Dernekleri’nin KADEF'e tam destek vereceğini beyan ettiklerini de söyledi. Toplantıda dernek başkanlarının olumlu ve olumsuz düşüncelerine de yer verilirken, demokrasi çerçevesinde ortak akılla kararlarda alındı. YILDIRIM GÜVEN TAZELEYECEK Yeni kurulan geçici yönetimden son bir kaç gün içinde Ömer Yıldırım’ın tek listeyle güven tazeleyeceği olağan kongre gerçekleştirecek olan KADEF dernek başkanlarının beraberinde kanaat önderleri iş adamlarından da yönetimini güçlendireceklerini ifade ettiler.

Geçtiğimiz aylarda kurulan Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu (KADEF) yönetim kurulu toplantısını KADEF Başkanı Ömer Yıldırım öncülüğünde gerçekleştirdi. Yeni açılan federasyon binasında yapılan toplantıda KADEF yöneticilerine Ağrı yöresine ait yöresel bir yemek olan ‘halise’ ikram edilirken, Kocaeli'nde bulunan tüm Ağrı Dernekleri de toplantıya eksiksiz olarak katıldı. Toplantıda konuşan KADEF Başkanı Ömer Yıldırım, rutin toplantılarını aylık değil her hafta ayrı bir dernekte hız kesmeden önemli kararlar alarak yapacaklarını belirterek, “Kocaeli’nde yaşayan ve Türkiye'nin her yerinde bulunan Ağrılı hemşerilerinin federasyondan çok şey beklediğinin bilincindeyiz. Ekonomik özgürlüklerini kazanmamış toplumlar sosyal anlamda gelişim sağlayamazlar. Metropollerde yaşayan hemşerilerimiz sosyal, kültürel ve ekonomik anlamda başarıyı yakalamışlardır. Hemşerilerimizin manevi destekleri bizler için önemlidir" dedi.                                                                

DEVAM EDEN PROJELER VAR                            

Düzenlenen ziyaretlerde özel hastanelere yönelik indirim anlaşma protokolleri de yaptıklarını belirten Yıldırım, Kocaeli’nde faaliyet gösteren tüm Ağrı Dernekleri’nin KADEF'e tam destek vereceğini beyan ettiklerini de söyledi. Toplantıda dernek başkanlarının olumlu ve olumsuz düşüncelerine de yer verilirken, demokrasi çerçevesinde ortak akılla kararlarda alındı.

YILDIRIM GÜVEN TAZELEYECEK

Yeni kurulan geçici yönetimden son bir kaç gün içinde Ömer Yıldırım’ın tek listeyle güven tazeleyeceği olağan kongre gerçekleştirecek olan KADEF dernek başkanlarının beraberinde kanaat önderleri iş adamlarından da yönetimini güçlendireceklerini ifade ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.