19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kadın subay sayısı artacak.

Ekonomi 16.01.2017 - 06:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Kadın subay sayısı artacak.

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, Kara Harp Okulu dışında askeri okullara kız öğrenci alınmaması yönündeki uygulamadan vazgeçtiklerini söyledi. Işık, "Talep var. Yeniden kadın subay alımı olacak, sınırlama kalkacak" dedi. 2017 ÖSYS Kılavuzu'nda kadın adayların bu yıl sadece Kara Harp Okulu'na başvurabileceği belirtilmişti. Artık, deniz ve hava harp okulları ile kara, deniz ve hava astsubay meslek yüksekokullarına başvuru yapılabilecek..

Milli Savunma Bakanı Fikri IşıkKara Harp Okulu dışında askeri okullara kız öğrenci alınmaması yönündeki uygulamadan vazgeçtiklerini söyledi. Işık, "Talep var. Yeniden kadın subay alımı olacak, sınırlama kalkacak" dedi. 2017 ÖSYS Kılavuzu'nda kadın adayların bu yıl sadece Kara Harp Okulu'na başvurabileceği belirtilmişti. Artık, deniz ve hava harp okulları ile kara, deniz ve hava astsubay meslek yüksekokullarına başvuru yapılabilecek..

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.