GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Kadınlardan Aktaş'a ziyaret!

Siyaset 17.01.2020 - 18:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadınlardan Aktaş'a ziyaret!

CHP Darıca’nın çiçeği burnunda başkanı Gökhan Aktaş’a ziyaretler sürüyor. Ziyaretler kapsamında CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve yönetimi de, çiçeği burnunda İlçe başkanı Gökhan Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, "Kadın hareketi tarih boyunca önemli. Dünyada kadının olmadığı hiç bir alanda başarı olmaz. Kadınlarımızın başımızın üzerinde yerleri var. Sizlere çok inanıyorum. Hep beraber güzel günler göreceğiz. Çok teşekkür ederim" dedi. “HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN” Çiçeği burnunda başkana teşekkür eden Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ise partili tüm kadınlar olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ilçe başkanımıza tüm kadınlar olarak hoş geldin diyoruz. Gökhan Aktaş başkanımıza tüm kadınlar olarak hayırlı olsun demek istedik. Kendisine gece gündüz destek olacağız. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

CHP Darıca’nın çiçeği burnunda başkanı Gökhan Aktaş’a ziyaretler sürüyor. Ziyaretler kapsamında CHP Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ve yönetimi de, çiçeği burnunda İlçe başkanı Gökhan Aktaş’ı ziyaret etti. Ziyarette konuşan İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, "Kadın hareketi tarih boyunca önemli. Dünyada kadının olmadığı hiç bir alanda başarı olmaz. Kadınlarımızın başımızın üzerinde yerleri var. Sizlere çok inanıyorum. Hep beraber güzel günler göreceğiz. Çok teşekkür ederim" dedi.

“HEPİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Çiçeği burnunda başkana teşekkür eden Kadın Kolları Başkanı Oya Akdeniz ise partili tüm kadınlar olarak bundan sonra da çalışmaya devam edeceğiz. Yeni ilçe başkanımıza tüm kadınlar olarak hoş geldin diyoruz. Gökhan Aktaş başkanımıza tüm kadınlar olarak hayırlı olsun demek istedik. Kendisine gece gündüz destek olacağız. Hepimize hayırlı olsun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.