19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Kadınlardan kurallara uygun toplantı

Siyaset 17.07.2020 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadınlardan kurallara uygun toplantı

AK Parti Darıca Kadın kolları sosyal mesafeye uygun toplandı. Partili kadınlar parti binasında bir araya gelerek, yerel ve genel gündemi karşılıklı konuşarak çalışmalarını sürdürdüler. AK Parti Darıca Kadın kolları çalışmalarına devam ediyor. Normalleşme sürecine uygun sosyal mesafe kurallarına uyarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Başkan Hülya Aşçı Kodek riyasetinde ilçe binamızda gerçekleştirildi. Partili kadınların yerel ve genel gündemi birlikte değerlendirip karşılıklı görüşlerini sundukları toplantı pandemi dönemine uygun koşullarda sosyal mesafeli ve kurallara uygun olarak gerçekleştirildi. HİZMETE DEVAM EDECEKLER AK Parti Darıca Kadın kolları sosyal mesafeye uygun toplandı. Partili kadınlar parti binasında bir araya gelerek, yerel ve genel gündemi karşılıklı konuşarak çalışmalarını sürdürürken bundan böyle de kadın kolları olarak aynı aşkla ve tempoyla çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar. Partili kadınlar, çalışmaya devam edeceklerini, AK sevda ile hizmet edeceklerini kaydederken AK Parti Darıca Kadınları olarak memleket sevdasıyla çalışacaklarını söylediler.

AK Parti Darıca Kadın kolları sosyal mesafeye uygun toplandı. Partili kadınlar parti binasında bir araya gelerek, yerel ve genel gündemi karşılıklı konuşarak çalışmalarını sürdürdüler. AK Parti Darıca Kadın kolları çalışmalarına devam ediyor. Normalleşme sürecine uygun sosyal mesafe kurallarına uyarak haftalık olağan yönetim kurulu toplantısına Başkan Hülya Aşçı Kodek riyasetinde ilçe binamızda gerçekleştirildi. Partili kadınların yerel ve genel gündemi birlikte değerlendirip karşılıklı görüşlerini sundukları toplantı pandemi dönemine uygun koşullarda sosyal mesafeli ve kurallara uygun olarak gerçekleştirildi.

HİZMETE DEVAM EDECEKLER

AK Parti Darıca Kadın kolları sosyal mesafeye uygun toplandı. Partili kadınlar parti binasında bir araya gelerek, yerel ve genel gündemi karşılıklı konuşarak çalışmalarını sürdürürken bundan böyle de kadın kolları olarak aynı aşkla ve tempoyla çalışmaya devam edeceklerini vurguladılar. Partili kadınlar, çalışmaya devam edeceklerini, AK sevda ile hizmet edeceklerini kaydederken AK Parti Darıca Kadınları olarak memleket sevdasıyla çalışacaklarını söylediler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.