Kadınların gözdesi olmaya aday!

Gebze 15.05.2020 - 13:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Kadınların gözdesi olmaya aday!

Pelin Karakaya ve Hava Tatlıcak’ın birlikte işlettiği PH bayan kuaförü salgın sonrasındaki döneme hızlı girdi. Hacı Halil Mahallesi 1204 Sokak No:8/A’da hizmet veren PH bayan kuaförü pazartesi gününden bu yana çalışmalarına yeniden başladı. Salgına karşı alınan tedbirler doğrultusunda randevu sistemiyle çalışan PH bayan kuaförü alanında iddialı. İşletme sahiplerinden Hava Tatlıcak, “Salgın öncesi çalışmaya başlamıştık. Alınan karar çerçevesinde bir süre uzak kaldık. Pazartesi gününden itibaren yeniden Gebzeli hanımlara hizmet veriyoruz. Oldukça yoğun bir döneme girdik” dedi. ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ Bir diğer işletme sahibi Pelin Karakaya, “Müşterilerimizi çok özledik. Yeniden onların hizmetindeyiz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle beraber hizmeti sürdürüyoruz. Gebzeli hanımları bekliyoruz. PH bayan kuaförü olarak önceliğimiz memnuniyet. Bugüne kadar olumlu tepkiler aldık. Bundan sonra da alanımızda işimizi en iyi şekilde yapmaya devam etmek amacındayız” dedi. Saç kesimi, açma boyama, röfle, manikür pedikür, makyaj ve topuz olmak üzere bir çok kuaförlük hizmeti veren PH bayan kuaföründen telefonla randevu almak için 05414132940 veya 05055934088 numaralı telefonu aramak yeterli.

Pelin Karakaya ve Hava Tatlıcak’ın birlikte işlettiği PH bayan kuaförü salgın sonrasındaki döneme hızlı girdi. Hacı Halil Mahallesi 1204 Sokak No:8/A’da hizmet veren PH bayan kuaförü pazartesi gününden bu yana çalışmalarına yeniden başladı. Salgına karşı alınan tedbirler doğrultusunda randevu sistemiyle çalışan PH bayan kuaförü alanında iddialı. İşletme sahiplerinden Hava Tatlıcak, “Salgın öncesi çalışmaya başlamıştık. Alınan karar çerçevesinde bir süre uzak kaldık. Pazartesi gününden itibaren yeniden Gebzeli hanımlara hizmet veriyoruz. Oldukça yoğun bir döneme girdik” dedi.

ÖNCELİĞİMİZ MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

Bir diğer işletme sahibi Pelin Karakaya, “Müşterilerimizi çok özledik. Yeniden onların hizmetindeyiz. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan önlemlerle beraber hizmeti sürdürüyoruz. Gebzeli hanımları bekliyoruz. PH bayan kuaförü olarak önceliğimiz memnuniyet. Bugüne kadar olumlu tepkiler aldık. Bundan sonra da alanımızda işimizi en iyi şekilde yapmaya devam etmek amacındayız” dedi. Saç kesimi, açma boyama, röfle, manikür pedikür, makyaj ve topuz olmak üzere bir çok kuaförlük hizmeti veren PH bayan kuaföründen telefonla randevu almak için 05414132940 veya 05055934088 numaralı telefonu aramak yeterli.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.